Het volledige Google Analytics User Conference programma is bekend!

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Het volledige Google Analytics User Conference programma is bekend!

Het enige officiële Google Analytics Event in België krijgt vorm. Het programma is compleet en de laatste tickets zijn te verkrijgen met 49 euro korting. 

Het volledige programma is bekend

Ondertussen is het GAUC 2015 programma volledig bekend. Alle 14 sessies en 16 sprekers staan duidelijk uitgeschreven in het programma. Gisteren is er een zeer interessante case van IBM in samenwerking met Hotels.com bijgekomen.

Betalen met KMO portefeuille

Bloovi is erkend met het kwaliteitslabel van Qfor voor de pijler opleidingen. Hierdoor kan Bloovi opleidingen aanbieden via KMO portefeuille. Als bedrijf kan je hiermee 50% van het opleidingsbedrag gesubsidieerd krijgen.

Wat mag je verwachten van de Google Analytics User Conference?

  • De insteek: de conferentie brengt de nieuwste strategieën op een praktische manier om Google Analytics gebruikers nieuwe en waardevolle inzichten mee te geven naar huis. 

  • De sprekers: Google België nodigt de partners uit met een GACP label. Dit label wordt toegekend aan dienstenleveranciers waarvan hun Google Analytics expertise hoog aangeschreven staat. Daarnaast selecteren we cases, bedrijven en analisten die een inspirerend en waardevol verhaal brengen. (Handig lijstje van alle GAUC sprekers)
  • Het doel: Je zal de ROI van al je online campagnes een extra boost geven dankzij de nieuwe inzichten. Dankzij het delen van methodes en nieuwe features van Google Analytics ga je meer uit deze tool halen!

Praktisch