Hitlist-app vertelt wanneer je droombestemming het goedkoopst is

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie e-Lifestyle
Hitlist-app vertelt wanneer je droombestemming het goedkoopst is

Goedkope vliegtuigtickets zijn schaars. Wat als er een applicatie bestond die je op de hoogte brengt wanneer ticketprijzen voor jouw favoriete bestemming laag staan?

Goedkope tickets

Hitlist is een applicatie die jou op de hoogte houdt van de goedkoopste ticketprijzen naar jouw favoriete reisbestemmingen. Hierdoor kunnen reizigers de goedkoopste tickets makkelijk vinden én boeken via de app.

Design

De app is ontwikkeld door TripCommon en beschikt over een knap design. Bovendien is de applicatie simpel in gebruik. Het enige wat je hoeft te doen is de app vertellen waar je naartoe wil reizen. De app zal daarop de verschillende booking-sites in het oog houden en jou vertellen wanneer het de moeite waard is om een ticket te boeken.

Notificaties

Bovendien kan je ook automatische notificaties inschakelen indien de prijs van een ticket onder een bepaalde prijsgrens duikt. Een leuke aanvulling is ook de mogelijkheid om in te loggen met Facebook, waarop je kan zien op welke locaties jouw vrienden al geweest zijn.

Toekomst

Hitlist is van plan om haar deals uit te breiden. Bovendien wil het ook een betere filter gaan bouwen zodat de zoekresultaten nog beter en relevanter worden.

De applicatie is beschikbaar voor iOS & Android.