Iedereen die regelmatig presentaties geeft aan collega’s of klanten heeft het al meegemaakt: een vervelende notificatie, gniffelende mensen bij het zien van jouw wanordelijk bureaublad  of andere gênante situaties. No more. Het programma Pinstriped komt met een oplossing en zorgt dat jouw bureaublad van jouw Mac er op en top professioneel uitziet:

Notificaties krijgen geen kans

Pinstriped zorgt ervoor dat je persoonlijke files naar de achtergrond verdwijnen en dat vervelende notificaties geen kans krijgen om jouw presentatie te verstoren. Op die manier kan je een top-presentatie afleveren.

Kies de bestanden die je nodig hebt

Het programma dient geïnstalleerd te worden op jouw computer. Daarna kan je kiezen welke folders en bestanden je nodig hebt om jouw presentatie tot een goed einde te brengen. Eens gekozen, kan je de bestanden rechtstreeks openen vanaf jouw Pinstriped-interface zonder naar jouw eigen bureaublad terug te moeten.

Interface

Bovendien kan je de interface van het programma volledig aanpasbaar en kan je ervoor kiezen om een eigen achtergrond te kiezen. Er is ook plaats om jouw bedrijfslogo in het interface te plaatsen.

Hieronder kan je zien hoe de applicatie precies werkt:

Voorlopig is deze applicatie enkel beschikbaar voor de Mac. De Windows-versie is binnenkort beschikbaar. Momenteel is de beta-versie van de applicatie gratis te downloaden via pinstriped.com.