ING België organiseert op 28, 29 en 30 maart in primeur een hackathon in haar gebouw in Sint-Michielswarande (Brussel). Een twintigtal teams van drie tot vier IT-talenten worden geselecteerd (nadat ze zich inschreven op de site van de hackathon) om het tegen elkaar op te nemen bij het ontwikkelen van de IT-applicatie van de toekomst.

“ING België is een innoverende bank, zowel op het vlak van adviesverstrekking als e-banking”, legt Frank Stockx, Managing Director bij ING België uit. “Dat is te danken aan de ondersteuning van onze IT-teams die technologisch innoverende oplossingen kunnen aanbieden. De hackathon benadrukt een aantal belangrijke elementen in IT zoals technologische innovatie en het collaboratief werken of cocreatie.”

Inschrijven kan vanaf nu en tot uiterlijk 1 maart.

Ervaren ontwikkelaars van ING begeleiden en coachen de deelnemers.

Silicon Valley

Zondagavond stellen de teams hun realisaties voor aan een gespecialiseerde jury bestaande uit leden van het Directiecomité van ING België, een aantal trendwatchers onder wie Steven Van Belleghem en gerenommeerde Belgische ondernemers. De jury selecteert vervolgens de 3 winnende teams. De eerste prijs is een reis naar Silicon Valley.

Volg de hackathon ook op Facebook of Twitter.