Het digitaal strategisch bureau Internet Architects heeft zijn klantenteams versterkt. Het agentschap kende de voorbije maanden een sterke groei met nieuwe projecten bij onder meer de Europese Commissie, de Stad en de Provincie Antwerpen en enkele grote supermarktketens. In totaal telt Internet Architects nu 30 medewerkers.

Marcel Cramer

Marcel Cramer (41) is aangeworven als online strateeg en accountmanager. Marcel heeft een rijke ervaring in de internetbranche. Hij maakte als een van de tien eerste medewerkers mee het succes van BOL.com en werkte nadien als online en new media manager bij onder meer de Intertrust Group, Truvo, ITM en NetApp Europa. “Marcel zal ons helpen bij de verdere professionalisering van onze afdelingen strategie en accountmanagement”, zegt managing partner Erik Verdeyen.

Toon Lowette

Toon Lowette (60) vervoegt als contentstrateeg het team bij de Europese Commissie, waar Internet Architects meewerkt aan de rationalisering van de verschillende websites. Toon is sinds 1982 actief in online uitgeven, als uitgever en consultant. Hij is ook partner van Customer Carewords, de organisatie van internetgoeroe Gerry McGovern die focust op online takenbeheer. Hun methodiek rond toptaken is een cruciaal hulpmiddel om de online aanwezigheid van de Europese Commissie te rationaliseren. Parallel moet Toon de toptakenmethodiek ook integreren bij Internet Architects.

Freya Van de gaer

Ook conceptontwikkelaar Freya Van de gaer (32) stapt in het project bij de EC. Freya komt over van ING, waar ze ruim drie jaar werkte als UX designer. Daarvoor werkte ze bij het designbureau Namahn. Erlend Debast (28) is een nieuwe informatiearchitect. Erlend startte zijn carrière als web en interface designer bij verschillende webagentschappen en lag vorig jaar mee aan de basis van het marketingadviesbureau True North.

Ann Van den Broeck

Ann Van den Broeck (33) ten slotte gaat de administratieve organisatie aansturen. Zij heeft een ruime ervaring opgedaan bij onder meer Start People, Vectis en Syntra. Als officemanager vervangt ze Hilde Van de Vijver die zich als manager interne diensten naast de financiën zal toeleggen op personeelsbeheer, talentmanagement en diversiteit, via het ESF-programma van Internet Architects.