Je zoekt een job als developer? Dit zijn de meest boeiende vacatures:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Persoonlijk groeien
Je zoekt een job als developer? Dit zijn de meest boeiende vacatures:

Steeds meer bedrijven erkennen het belang van een goede developer. Ben jij gepassioneerd door bugs, html, de wereld van drupal enzovoort? Spreek je haasst enkel codetaal? Neem dan een snel een kijkje naar onderstaande vacatures!

Oost-Vlaanderen

  • Wil je als developer aan de slag gaan in het Waasland? Starss uit Temse is op zoek naar een Full Stack Webdeveloper! In ruil voor jouw inzet en ervaring in PHP backend en OOP krijg je een b(l)oeiende werkplek op een stressvrije locatie! Daarnaast zoekt ook Alpha IT bvba uit Sint-Niklaas een Consultant Front-End Development. 
  • Ook in Gent haalt menig werkzoekende developer zijn hart op. Storytelling agency The Cloud Studio bijvoorbeeld, zoekt een Webdeveloper te versterking van haar jonge team. Klinkt jouw motto "Debug. Stage. Sleep. Repeat."? Waag dan je kans! Denk jij headless, word je wild van API's, geeft automatiseren zin aan je leven én ben je daarenboven niet vies van coding standards? Solliciteer dan nu bij XIO: daar zoeken ze een Drupal Backend Developer! Bij Mortierbrigade Tech staat dan weer een openstaande job voor de functie van Php Developer.
  • In Aalter tot slot, is The AIM dringend op zoek naar een Senior Back End Developer. Daar zal je verantwoordelijk zijn voor de analyse en inschatting van webprojecten. 

Brussel en omgeving

  • Brussel is the place to be voor Back-end Developers in spe. Bloovi Me is voor haar klant nog op zoek naar een ervaren code wizard!
  • Of wat dacht je van een coole job als Php Back-End Developer bij het bekende Famous in Groot-Bijgaarden?

Antwerpen

  • Véél functies in Antwerpen. Bij communicatiebureau Dallas bijvoorbeeld: dit agency zoekt een Allround Developer om het jong en fanatiek team te versterken. Ook Internet Architects is trouwens op zoek naar een Allround Web Developer. Datzelfde bedrijf heeft daarnaast nog een openstaande vacature voor een Front-end Developer! Bij One Touch kan je solliciteren voor de functie van Php Developer. Daar mag je nieuwe features schrijven die de rest op papier heeft uitgetekend.
  • Ben jij iemand die het evenwicht kent tussen usability en techniek? Wie weet maak jij dan binnenkort deel uit van het Herentalse Intracto als Front-end Developer! 

​West-Vlaanderen

  • Voor een digital marketing bureau in Brugge opende Bloovi Me onlangs haar zoektocht naar een Php Developer.

​Limburg

  • Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een Limburgse, maar vooral dynamische en groeiende onderneming? Geef Smartschool uit Meeuwen dan een seintje: ze werven verschillende types developers aan

​Zo zie je maar, beste developer. Je wordt gezocht! Waag dus zo snel mogelijk je kans en scoor die job waar je altijd al van droomde. Succes!