Op minder dan een maand van de conferentie hebben we vanuit het Bloovi events team een leuke mededeling! We hebben de kaap van 1000 aanwezigen op WebTomorrow 2017 overschreden. Bedankt daarvoor! We dachten dat de vorige editie al straf was maar deze wordt dus duidelijk nog indrukwekkender. Daarom een blik achter de schermen, want wat doet zo’n eventteam nu op minder dan een maand voor de conferentie? Een in België ongeziene experience smeden en het einde van de Early Bird voorbereiden want volgende week is het opnieuw zover, dan stijgen de prijzen! Ondertussen zijn we dan ook toegekomen aan de laatste 96 Early Bird tickets, vanaf nu gaat het snel gaan!

Ongeziene experience ideeën worden omgezet in de praktijk

De experience op onze conferenties vorm geven, dat is bij Bloovi dromen en wild dromen. Deze laatste maanden voor de conferentie is het dan aan het team om deze dromen te laten neerdalen en vorm te geven. Wat trouwens aardig lukt: je zal versteld staan.

Wat mag je zoal verwachten?

  • Massagesessies op Relax Land
  • Een selfie tower van maar liefst 7 meter hoog
  • De voormalige drank-en eetstandjes zijn omgetoverd in een waar foodtruckfestival
  • Er wordt één ton zand geleverd zodat we ons eigen strand in Gent kunnen aanleggen
  • De marketingmogelijkheden van VR kan je nu zelf ontdekken, zodat je helemaal overtuigd bent van het potentieel
  • Een selectie van inspirerende filmpjes kan je bekijken in de future village

Hoogtepunt van het jaar voor het team

Hoeft het nog gezegd te worden dat dit het hoogtepunt van het jaar is voor het Bloovi team? We werken meer dan zeven maanden toe naar deze tweedaagse conferentie. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat het een prachteditie wordt. Eentje waarover gesproken wordt en we vanuit Bloovi terecht fier op kunnen zijn. Natuurlijk zonder jullie, de aanwezigen, geen fierheid, dus we vinden het dan ook uiterst fijn dat we dat in België kunnen organiseren.

Vorig jaar was al straf met 1300 aanwezigen, maar door dit jaar een tweedaagse conferentie te organiseren, met nu al meer dan 1000 aanwezigen, wordt WebTomorrow 2017 de grootste Bloovi conferentie ooit.

Networking krijgt een nieuwe dimensie

Networking wordt door de aanwezigen massaal aangestipt als één van de drie hoofdredenen waarom ze WebTomorrow bijwonen. Tijdens deze editie krijgt networking dus meer dan ooit de ruimte!

Enerzijds stoppen de talks op vrijdag 9 juni al rond 15u. Een bewuste keuze om het programma niet te zwaar te maken en om anderzijds om nét dat wat de aanwezigen drijft te vergemakkelijken: nieuwe mensen leren kennen met het oog op business.

Wat gaan we doen?

Korte sessies zodat je op korte tijd een maximum aan interessante mensen ontmoet.

We zien het groots, dus we gaan enorme speeddatingtafels neerpoten, waar 60 mensen tegelijk aan kunnen speeddaten. Korte sessies zodat je op korte tijd een maximum aan interessante mensen ontmoet.
Anderzijds is er de innovatieve networking app, waarmee je door alle aanwezige bezoekers kan bladeren, hen een berichtje sturen en ook effectief afspreken aan één van de netwerkpunten.

Nog tot volgende week vrijdag 19 mei kan je jouw ticket bemachtigen aan Early Bird tarief

Voor de tweedaagse tickets loopt volgende week vrijdag opnieuw een kortingsperiode af. Door nu nog één van de 96 Early Bird tickets te kopen bespaar je €50.

Voor het eendagsticket is er de standaardprijs van €325. Je koopt nu jouw ticket en kan later beslissen op welke dag je aanwezig bent. Op donderdag 8 juni primeren de talks met een stevig gevuld programma. Op vrijdag 9 juni is er meer tijd voorzien om aan het netwerken te besteden. Aan jou de keuze!

Praktisch