Kies zelf welke van deze 3 sprekers je op het WebTomorrow podium wil

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Kies zelf welke van deze 3 sprekers je op het WebTomorrow podium wil

Op 10 maart brengt WebTomorrow een reeks internationale sprekers naar Gent. Het programma krijgt stilaan meer vorm en nu is het aan jou! Laat ons weten welke spreker jij verkiest en het liefst op het WebTomorrow podium ziet staan. 

Ieder jaar brengt Bloovi een reeks inspirerende mensen naar Gent om hun visie te delen over baanbrekende digitale trends, nieuwe webtechnologieën, (web)ondernemerschap en digitale cultuur. Het doel van WebTomorrow is om je optimaal te kunnen voorbereiden op de uitdagingen van morgen.

Kies jouw favoriete spreker

Wij selecteerden 3 internationale top-sprekers voor jou. Boeiende mensen en wereldwijd specialist in hun vak. Vol passie. Vol enthousiasme. Ons programma zit ondertussen al aardig vol, dus we moeten keuzes maken. Nu is het aan jou!

Hoe ga je te werk?

1. Ga naar www.WebTomorrow.gent/vote 
2. Bekijk de 3 sprekers profielen, de inhoud van hun speech of bekijk een filmpje.
3. Wil je deze spreker zien op WebTomorrow? Druk op de groene of rode duimen om jouw voorkeur te laten blijken. 

Tussen wie kan je kiezen?

De drie sprekers waartussen je kan kiezen vind je op de WebTomorrow website, daar kan je ook onmiddellijk stemmen. Wij geven je hier alvast een overzicht: 

Rohit Talwar - UK
Rohit is een internationale futurist van wereldniveau. 
Hij won verschillende awards met eigen projecten en slaagt er in om met inspiratie en humor jouw aandacht te grijpen. Hij heeft het over hoe we kunnen overleven, bloeien en groeien door nieuwe innovatieve strategieën te ontwikkelen. MEER DETAILS

Louisa Heinrich - DE
Louisa Heinrich is een expert op het gebied van Digital Service Design. Ze adviseert bedrijven op het gebied van User Experience, Service Design, strategie en innovatie. 
Louisa spreekt over heel europa en heeft internationaal aanzien. MEER DETAILS

Daan Roosegaarde - NL
Hij staat aan het hoofd van ‘Studio Roosegaarde’. Hij ontwikkelt onvoorstelbare technologieën om de wereld beter te maken. Je kent vast en zeker projecten als Dune, Intimacy 2.0 & zijn smart Highways. Ondertussen staat zijn kast vol trofeeën en internationale awards.  Hij is dé inspirator en creator van onze toekomst. MEER DETAILS

 

Bekijk hier meer over WebTomorrow: