Klaar voor een job als digital designer? Bekijk dan zeker deze vacatures:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Persoonlijk groeien
Klaar voor een job als digital designer? Bekijk dan zeker deze vacatures:

Een 'digital designer': what's in a name? Veel, zo blijkt, want vandaag brengt de job talloze uitdagingen en vaardigheden met zich mee. Voel jij je wel thuis in het wereldje van grafisch design? Ben je ervan overtuigd dat programma's zoals Photoshop en Illustrator geen geheimen voor je kennen? Dan voel jij je ongetwijfeld thuis in een van onderstaande bedrijven: 

Digiti (Herentals)

Moet het nog gezegd dat Digiti 'the workplace to be' is? Het digital agency uit Herentals (én New York!) zoekt een Creative Designer die haar team kan versterken. Je belandt er in een bont team van enthousiaste creatievelingen, met elk hun eigen invulling van 'de work hard, play hard' mentaliteit. 

Moovly (Gent)

Het beweegt binnen Moovly!  Voor de verdere uitbreiding van hun creatief team zoekt de Gentse start-up een Art Director/Senior Visual Designer die kaas heeft gegeten van onder andere typografie, usability en UX/UI design. Je creativiteit mag je dagelijks afvuren op een flexibel én ambitieus team. Waar wacht je op? Je krijgt niet elke dag de kans om te beginnen bij een snel groeiend start-upbedrijf. 

Calibrate (Antwerpen)

Is 'user experience' jouw middle name? Weet jij de gedachtegang van bezoekers om te zetten in krachtige wireframes en prototypes? Tijd om je cv te sturen naar die straffe mannen en vrouwen van Calibrate. Het digital web agency, gelegen in het Antwerpse Edegem, is op zoek naar een UX designer die een passie heeft voor het creëren van buitengewone ervaringen voor gebruikers.

Adveo Belgium NV (Deinze)

Denk: clickable e-campaigns ontwerpen, krachtige banners creëren en newsletters samenstellen. En misschien een flinke dosis Adobe Creative Suite, HTML, CSS en responsive design. Kun jij je hierin terugvinden? Solliciteer dan als de bliksem voor Adveo's functie van E-campaign Designer! 

Puls (Sint-Niklaas)

Het online marketingbureau Puls wil binnenkort zoveel mogelijk mensen de online droom laten ervaren. En raad eens: jij kunt hen daarbij helpen! Als Web Designer (en stiemen ook als teamplayer) tover jij je creatieve ideeën om naar fantastische ontwerpen. Mét oog voor gebruiksvriendelijkheid! Smaakt dat naar meer? 

Carrefour (Evere)

Behoeft dit bedrijf nog verdere uitleg? Waarschijnlijk niet. En stel je eens voor dat jij binnenkort mee haar visuele identiteit mocht bepalen. Want de functie-omschrijving voor hun Digital Designer vacature klinkt veelbelovend!

Bloovi Me (Brussel/Antwerpen)

Bloovi Me is op zoek naar ... jou! Tenminste, als jij zin hebt op in een Antwerps digitaal agentschap aan de slag te gaan als ervaren UX Designer.

Liever je designkunsten botvieren op een Brussels bedrijf? Dat kan: Bloovi me werft voor haar klant in de Belgische hoofdstad een webdesigner aan. Uiterst geschikt voor elke visuele creatieveling die bovendien ervaring heeft met (web)design en layout. 

Ook freelancers moeten in Brussel zijn. Voor een van haar klanten zoekt Bloovi Me een fulltime freelance webmaster. Ben jij de kandidaat bij uitstek? Waag dan je kans, misschien mag jij je binnenkort buigen over alle web content & functionaliteiten! 

Ben je eerder op zoek naar een jaaropdracht als freelance UI Designer / Front end Developer? Contacteer Bloovi Me vandaag nog! 

2Rivers NV - Yesplan (Gent)

Interaction Designers, waar zijn jullie? Als drager van deze functietitel speel je een cruciale rol in het visuele ontwerp en de gebruikerservaring van de gebruiksvriendelijke webapplicatie Yesplan. 

Professionails (Brasschaat)

Deze snelgroeiende KMO in de cosmetische sector is op zoek naar een Junior Digital Designer. Ben jij de geknipte persoon voor die job? Solliciteren, maar! 

die Keure (Brugge)

Dit bedrijf zoekt een 3D Technical Artist, die zal instaan voor het modelleren van 3D personages, items en omgevingen voor de gamewereld van Kweetet.be. Weet gij het ook?  Dan is het tijd om de uitdaging aan te gaan! 

Bekijk alle vacatures