Komt Elon Musk naar Tesla World Conference in Antwerpen?

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Komt Elon Musk naar Tesla World Conference in Antwerpen?

Elon Musk, dé man achter Tesla, Space X & SolarCity, komt naar België. Dat heeft NewsMonkey vernomen uit bronnen binnen de Vlaamse regering. Vermoedelijk zou Musk naar het Tesla World Conference komen dat eind september in Antwerpen wordt georganiseerd. Tesla Motors en Tesla Club Belgium ontkennen noch bevestigen de eventuele komst van Musk. 

Toekomst van hernieuwbare energie

Tesla-eigenaars, aandeelhouders en fans komen op 25 september naar Antwerpen om hun passie voor de elektrische wagenconstructeur te delen met elkaar. De organisator, Tesla Club Belgium, wil 1000 mensen bijeen krijgen en heeft een programma opgebouwd waar hernieuwbare energie en de toekomst daarvan zal worden besproken. De conferentie krijgt gastsprekers zoals Gunter Pauli (ex-Ecover) en Ronnie Belmans van EnergyVille. 

Komt Elon Musk?

Tesla World lijkt ook vooral een netwerk-event te zijn waar like-minded mensen en entrepreneurs van over de hele wereld samenkomen. Er wordt gefluisterd dat ook Elon Musk aanwezig zou zijn als keynote spreker. Of dat effectief het geval is, is nog afwachten. Op de site van Tesla Club Belgium staat het volgende te lezen: 

De conferentie is er wel eentje met een flink prijskaartje. Zo tel je voor een VIP ticket meer dan 4.000 euro neer, maar je kan ook een standaard ticket bemachtigen voor 309 euro. Vanaf volgend jaar wil de Belgische Tesla-club het event ook internationaal organiseren. Er zijn al plannen om de conferentie volgend jaar te lanceren in Dubai en Las Vegas.

meer info: teslaworld.com