De Press Shop en LBi bedachten samen 'The Shop Race', eenludieke wedstrijd om de klanten te bedanken voor hun loayaliteit en vertrouwen. LBistond ook in voor het ontwikkelen van de campagne website.

Deelnemen aan de wedstrijd is heel simpel. Bij elke aankoop in een Press Shop of Relaykrijgt de klant gratis aankoopseconden (1 € = 1 sec). Na de aankoop hoeft de klant enkelhet ticket te valideren op www.theshoprace.be en een wedstrijdvraag tebeantwoorden.

De hoofdprijs is een heuse race die plaatsvindt op drie verschillende momenten waarbijelke winnaar alles kan grijpen wat hij kan in zijn Press Shop of Relay.

De looptijd? Evenveel seconden als er euro's zijn vermeld op het winnende kasticket, bv.10 euro staat gelijk aan 10 seconden graaitijd. Via de Facebook pagina van de actie zijner extra seconden te winnen.

Naast deze hoofdprijs maakt in elke winkel één persoon kans om éénmaal per weekgedurende zes maanden gratis aankopen te doen in zijn Press Shop of Relay voorhetzelfde totaalbedrag als op zijn winnende kasticket.

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar ?redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?