Leer van Coolblue, Bol.com en Vente-Exclusive tijdens E-Shop Expo 2015

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie E-commerce
Leer van Coolblue, Bol.com en Vente-Exclusive tijdens E-Shop Expo 2015

De Belgische e-commerce sector groeit stevig door, zowel in omzet, aantal transacties als in het aantal webshops. De E-Shop Expo is dan ook dé ontmoetingsplaats voor deze sterk groeiende branche en de 8e editie van deze vakbeurs belooft grootser dan ooit te worden. De E-shop Expo combineert een inhoudelijk seminarie programma met een uitgebreide beursvloer waar organisaties, die producten en diensten aanbieden om online succesvol/succesvoller te zijn, zich presenteren.

De groei van de e-commerce branche is deels afkomstig van startende pure-players maar we zien ook dat ‘traditionele’ organisaties steeds meer het online kanaal benutten voor de verkoop, ofwel een multichannel-strategie ontwikkelen. Maar welke uitdagingen komen er kijken bij de combinatie van offline  en online verkoop? En hoe kun je als pure-player meer halen uit jouw website? Hoe zet je effectief online marketing in? Of hoe kies je een logistieke partij die jou werk uit handen neemt? Allemaal vragen die beantwoord zullen worden tijdens het inhoudelijke programma van E-Shop Expo op 18 & 19 maart 2015 in Tour & Taxis Brussel.

Tijdens het inhoudelijke programma geven vele experts hun visie op e-commerce en staan ze stil bij de technische ontwikkelingen binnen de branche en de kansen die er liggen voor ondernemers. Diverse sprekers van bekende webshops zoals Coolblue, Vente-Exclusive en Bol.com delen hun ervaringen, geleerde lessen en hun plannen voor de toekomst. Daarnaast wordt er in het programma aandacht besteed aan zaken zoals logistiek, marketing, betalingen of technische ontwikkeling van websites.

Kortom, genoeg redenen om een bezoek te brengen aan E-Shop Expo op 18 en 19 maart in Tour & Taxis Brussel. De beurs is geopend van 9.30 tot 18.00 uur en is, na registratie, GRATIS toegankelijk. Meer informatie en registratie via: www.eshopexpo.eu