Logitech ontwikkelt stijlvolle speakers voor Ultrabooks en MacBooks

Tom Windels
Door Tom Windels e-Lifestyle
Logitech ontwikkelt stijlvolle speakers voor Ultrabooks en MacBooks

Logitech pakt uit met een stijlevolle speakerset die ze speciaal voor ultrabooks en MacBooks ontwikkelden. De speakers zijn draadloos en werken via bluetooth. Er kunnen tot drie apparaten worden aangesloten.

De speakers zijn ontwikkeld om zowel muziek te beluisteren, films te bekijken en te gamen. Door de drie drivers in elke speaker creêren ze een helder geluid in om het even welke ruimte.

 

Volume aanpassen met touchbediening

Logitech trekt het stijlvolle ontwerp ook door in de bediening. Alle knoppen zijn in de behuizing geïntegreerd en het volume aanpassen gebeurt door middel van touch. Een draai met je vinger op de bovenkant van de rechterspeaker volstaat om te verluiden of te verstillen.

 

De andere knoppen (o.a. aan/uit knop) en inputs werden achteraan ingebouwd om het design niet te breken. Ook de kabel, die de speakers met de adapter verbindt, werd speciaal ontwikkeld in een platte vorm zodat deze niet in de weg komt te liggen.

De Logitech Bluetooth Speakers Z600 kun je bestellen op de site van Logitech, je betaalt er € 149,99 en kan kiezen uit twee kleuren.