Man haalt 4 miljoen dollar op via Kickstarter met geniale Koelbox

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Man haalt 4 miljoen dollar op via Kickstarter met geniale Koelbox

Een man uit het Amerikaanse Oregon heeft meer dan 4 miljoen dollar opgehaald voor zijn ‚Coolest Cooler’. De uitvinding is een koelbox met tal van technische en handige snufjes. Het goed getimede Kickstarter-project werd met veel enthousiasme onthaald en haalde in slechts enkele dagen een pak geld op.

Kickstarter

Vorige week lanceerde de man zijn project op de crowdfunding-website Kickstarter. Met een doel van 50.000 dollar leek het een haalbare kaart te worden om van zijn project werkelijkheid te maken.

De man had waarschijnlijk niet verwacht dat de koelbox zo enthousiast onthaald zou worden. Intussen haalde Ryan Grepper al meer dan 4 miljoen dollar op, met nog meer dan 45 dagen looptijd.

Coolest Cooler

De koelbox beschikt over tal van eigenschappen die je kan gebruiken op een picknick. Zo beschikt de coolest cooler over een icecrusher, plaats voor messen en borden, een flesjes-openener, USB-oplader voor je gadgets, bluetooth-speaker en LED-verlichting voor in het donker.

Het was de tweede keer dat Grepper zijn coolest cooler probeerde voor te stellen. De eerste keer mislukte het, maar deze keer is het raak. Iedereen die minstens 165 dollar in het project stopt, krijgt een koelbox. De box wordt in februari geleverd.