Exact één week geleden ging de MarCom (Marketing en Communicatie) meetup door van YoungProzzz in Bar des Amis te Gent. En 't was in orde!

Bloovi was er ook bij

We waren zelf aanwezig en zagen dat het goed was. Als mediasponsor voor de MarCom meetup waren we namelijk heel tevreden met de opkomst en de reacties. Wat voor ons de YoungProzzz meetups zo uniek maakt, is de losse en no-nonsense aanpak van de organisators: geen sprekers, gewoon een bijeenkomst van like-minded professionals die hun netwerk willen uitbreiden met ambitieuze creatievelingen.

Zo hebben wij bijvoorbeeld weet van enkele studenten die een stageplaats konden versieren, ook een paar werkzoekenden die er een aantal nieuwe aanspreekpunten bij hebben. En dankzij de naamkaartjes die voor werkgevers/professionals en werkzoekenden/studenten in een ander kleur waren, was het gemakkelijk om snel te zien wie wie was.

Toekomst

Organisator Thomas Thielemans van Search and Seletion vertelde ons dat het zeker niet bij deze meetup blijft. Er staat al een nieuwe gepland, gericht naar sport professionals en daarnaast zijn ze opties aan het bekijken om meetups te laten doorgaan in Brussel en Antwerpen. Door het grote aantal inschrijvingen en de massale opkomst weten ze namelijk dat jonge pro's hier nood aan hebben. De nood om op een meer informele manier te netwerken. En laat dit nu net iets zijn waar wij zelf ook volledig achter staan.

Thomas Thielemans: "Met meer dan 200 aanwezigen en een zomerse sfeer was deze meetup weer een succes. Het doet me vooral plezier te zien dat onze netwerkformule echt werkt. Toen ik iemand vroeg of hij een visitekaartje had waarop hij mij een Young Prozzz business card overhandigde, wist ik dat het goed zat! Je merkt bij de aanwezigen ook een grote openheid om anderen te leren kennen. Dat is waar het om draait: in een ongedwongen sfeer mensen ontmoeten die interessant kunnen zijn in je carrière. Ik denk dat die doelstelling voor de meesten bereikt is. We merken dat er echt vraag is naar dit soort informele netwerkevents. Daarom plannen we na de zomer ook meetups in Brussel en Antwerpen."

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi