Marketing 2020: Hoe technologie een levenslange klantenrelatie uitbouwt - VIDEO

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren

We stellen ons allemaal de vraag hoe we binnen enkele jaren gaan communiceren met onze klanten, aan marketing gaan doen en hoe technologie hierin een rol zal gaan spelen. Natuurlijk kan hierop niemand een sluitend antwoord geven. Toch verschijnen al enkele duidelijke trends aan de horizon. Een daarvan is 'machine learning technology'. Ondertussen is het de testfase voorbij en duiken steeds meer waardevolle inzichten op. Wat kan jij hiervan leren?

Christopher Nash is iemand die voortdurend bezig is met 'Machine Learning and Predictive Personalization'. Hij legt hier in 3 minuten uit hoe we met technologie een veel betere klantervaring kunnen creëren. En hoe je dit kan automatiseren. Volgens hem kunnen marketeers en zakelijke leiders een levenslange klantenrelaties opbouwen met behulp van machine learning & voorspellende personalisatie die efficiënt en doeltreffend verloopt. 

Wat kan jij hiermee doen?

Christopher zal tijdens zijn speech op WebTomorrow dieper ingaan op deze verschillende technologieën. Het doel is duidelijk: hoe technologie kan bijdragen tot automatisatie & personalisatie van de klantenrelatie. De uitvoering is uitdagend: aan de hand van real time algoritmes jouw doelgroep beter begrijpen en er doelgerichte boodschappen geven. Volledig automatisch.

Benieuwd wat kansen en mogelijkheden machine learning kan inhouden voor jouw business? Dan moet je Christopher zeker aan het werk zien op WebTomorrow in Gent op 10 maart.