Marktleider Refurbished Apple computers komt naar België

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Marktleider Refurbished Apple computers komt naar België

Leapp, het 4de snelst groeiende bedrijf uit Nederland, komt naar België. Leapp verkoopt gebruikte Apple-producten via retailwinkels en een webshop. Leapp wil dit jaar 2 à 3 winkels te openen in België, de eerste gaat op 28 maart open in Antwerpen. 

3 Belgische winkels in 2015

"De eerste van deze 3 winkels opent op 28 maart aan de Kloosterstraat 150 in Antwerpen” Aldus CEO Rogier van Camp. "Leapp wilde zich expliciet vestigen in deze hipste wijk van Antwerpen, daar waar de doelgroep zich graag bevind."

Coolblue-Topman naar Leapp 

Leapp is sterk gegroeid en plaatse zichzelf in een paar jaar stevig op de Nederlandse kaart. Leapp is in Nederland marktleider van 'refurbished Apple producten' en is het 4e snelst groeiende bedrijf van Nederland (FD Gazelle 2014).

Dat Leapp de Belgische markt zeer serieus neemt wordt bewezen in de aanstelling van Werner Bruyns als COO voor België. Werner is een expert op het gebied van e-commerce en omnichannel retail. Hij heeft zich de afgelopen jaren meer dan bewezen als Manager België bij Coolblue, inmiddels een van de grootste omnichannel retailers van België.

“Leapp heeft als doelstelling om in België te sturen op klanttevredenheid en service, dit is bekend terrein voor mij. Daarnaast spreekt het groene karakter van Leapp mij enorm aan. Hergebruik is de beste vorm van recycling en is daardoor niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Ik kijk er enorm naar uit om met Leapp de Belgische markt kennis te laten maken met de grote voordelen van refurbished Apple apparatuur” Alsdus Werner Bruyns.

Op 28 Maart opent de Leapp Store in Antwerpen feestelijk haar deuren. Voor de gene die daarop niet willen wachten is de webwinkel op www.leapp.be nu al open.