McCann Lowe versterkt account team

Alexander Maertens
Door Alexander Maertens Movers & Shakers
McCann Lowe versterkt account team

McCann Lowe groeit! En dat zie je aan de aanwerving van 5 nieuwe krachten in hun account team.

Jessica Danese

Met een bachelor in communicatie en een master in commerciële en internationale communicatie op zak, begon Jessica Danese haar professionele leven als Account Executive bij Air. Vervolgens ging ze aan de slag bij LittleBrain en daarna bij de groep Polygone als Senior Account. Bij McCann Lowe is Jessica als campaign manager voornamelijk verantwoordelijk voor de klanten Opel en Bulex.

Stefanie Steegmans

Naar aanleiding van haar studies bedrijfsmanagement & – marketing, werkte Stefanie Steegmans gedurende vier maand als stagiaire bij Boondoggle. Hier maakte ze voor het eerst kennis met de reclamewereld door voor allerlei klanten te werken, zoals Ketnet, Sporza, Delhaize, Axion by Dexia en Electrabel. Vanaf augustus voegde ze zich bij het McCann Lowe team, waar ze nu als account executive instaat voor de merchandising van ExxonMobil, alsook voor de klanten Johnson & Johnson en Harley-Davidson.

Caroline Fain

Na afgestudeerd te zijn aan Ephec en Ichec, begon Caroline Fain haar carrière bij McCann Lowe als stagiaire, alvorens Traffic Manager te worden voor L'Oréal Paris, Numericable en Microsoft. Na één jaar in Thailand (Bangkok) gewerkt te hebben als consulente bij Spring en als Account Manager bij Lotus Agency, keerde ze terug naar McCann Lowe om haar functie als Traffic Manager weer op te nemen voor de klanten L'Oréal Paris en Nestlé.

Katrien Behets

Na marketingcommunicatie gestudeerd te hebben in Brussel, werkte Katrien Behets gedurende vier jaar bij Bananas waar ze instond voor klanten als MinuteMaid, Nutella, Coca-Cola Christmas en Fanta. Vervolgens nam ze haar positie in bij McCannLowe als Traffic Manager voor L'Oréal.

Melissa Fastenaekels

Na haar studies bedrijfsmanagement & –marketing afgerond te hebben in Mechelen, werkte Melissa Fastenaekels gedurende drie maand als stagiaire bij Flanders Investment & Trade in Los Angeles, waar ze vooral marktonderzoek deed voor Belgische bedrijven die zich op de Amerikaanse markt wilden vestigen. Na deze eerste werkervaring nam ze de functie van Account Executive in bij McCann Lowe voor de klant ExxonMobil.