Microsoft ondersteunt start-ups met gloednieuw BizSpark Plus programma

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren

Microsoft heeft net een plan uitgerold om start-ups wereldwijd flink te gaan ondersteunen. Zo heeft het haar bestaande BizSpark programma een revamp gegeven met BizSpark Plus. Start-ups krijgen tot 120.000 dollar per jaar aan credits voor Microsofts clouddienst Azure. Om alles in goede banen te leiden werkt Microsoft samen met meer dan 150 start-ups accelerators in 47 landen.

Wat is BizSpark Plus?

Vanaf 1 juli start Microsoft met de uitrol van haar vernieuwde BizSpark Plus programma. Dankzij het programma krijgen 150 start-ups tot 120.000 dollar per jaar aan credits voor Microsofts clouddienst Azure. 

"Ons doel is simpel," zegt Microsoft VP Steve Guggenheimer in een blogpost. "We willen early stage start-ups helpen om hun product zo snel mogelijk op de markt te brengen naar eender welk platform. Met ons vernieuwd BizSpark programma willen we hen helpen om zo snel mogelijk te innoveren en te schalen." 

Ook Belgische start-ups kunnen deelnemen

De nieuwe versie van BizSpark combineert de voordelen van het vroegere programma. Zo krijgen deelnemende start-ups nog steeds toegang tot gratis software (zoals Microsoft Office), geavanceerde developer tools en krijgen ze ook nog steeds toegang tot technische support. Daarbovenop komt nu de 120.000 dollar aan jaarlijkse Azure credits. 

Om alles tot een goed einde te brengen werkt Microsoft samen met meer dan 150 start-up accelerators in meer dan 47 landen. Microsoft kan rekenen op de steun van bekende accelerators zoals Techstars, ERA, MassChallenge, Seedcamp en 1871. Interesse om jouw start-up in te schrijven voor het vernieuwde BizSpark aanbod? Neem dan contact op met het dichtst bijzijnde Microsoft Innovation Center: