Microsofts Connect Conferentie binnenkort live te volgen via Bloovi

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Microsofts Connect Conferentie binnenkort live te volgen via Bloovi

Dat Microsoft een boontje heeft voor ontwikkelaars is al langer geweten. Zo krijgen developers heel wat tools, frameworks en technologie gratis toegestopt door de computergigant uit Redmond. Op 18 en 19 november organiseert Microsoft Connect(). Een conferentie waar de toekomst van Microsofts developer-tools worden belicht. Goed nieuws voor Belgische developers! Bloovi zendt het event live uit. Hier alles wat je erover moet weten:

HoloLens

Deze lente organiseert Microsoft haar Build developer conference, vorig jaar deed het daar HoloLens aan de hand van enkele demo's uit de doeken. Volgend jaar worden ook enkele grote aankondigingen verwacht.

Maar er is meer: 

Connect()? 

Dit najaar, op 18 en 19 november, is er voor de tweede maal het Connect(); evenement. Tijdens dit evenement zullen de laatste innovaties op het vlak van developer tools worden belicht en wordt er ook tipje van de sluier gelicht over hun toekomstige plannen.

Vorig jaar, op de eerste Connect(); sloeg Microsoft een nieuwe weg in met een cross-platform .NET voor Linux en OSX, en dit beschikbaar als open source! Verder introduceerden zij daar ook de gratis Visual Studio Community Edition.

Livestream via Bloovi op 18 november

Ook dit jaar zijn weer een aantal grote namen binnen het bedrijf van de partij, waaronder Scott Guthrie, Brian Harry en Scott Hanselman.

Voor de eerste keer zal je de livestream van het event rechtstreeks vanop de eerste rij kunnen volgen op de Bloovi website! Na de live keynotes kan je de meer dan 70 on-demand sessies naderhand bekijken.

Hou op 18 november onze website in de gaten. De link naar de livestream zal daar worden gedeeld. Op deze manier kan je als Belgische developer de keynote vanop de eerste rij volgen! Wij wensen je alvast veel leerplezier!