“Ik wil méér conversies”, … of “we moeten onze ROI gaan opdrijven”... Zijn dit ook termen waar jouw manager of baas regelmatig mee komt opdraven? Heb je nog extra kennis en inzichten nodig om dit effectief te kunnen realiseren. Of misschien ben jij wel de baas die een webteam aanstuurt? Dan is Conversion Day op 08 mei de place-to-be. Een nieuw online marketing conferentie die doorgaat in Event Lounge te Brussel.

Waarom Conversion Day?

Ongeacht of je met SEO, SEA, e-mail marketing, content, social media, UX design, Analytics, data optimalisatie, A/B testing, landingpages, … bezig bent. Conversies zijn de absolute focus voor élke online marketeer. Zonder het bereiken van de gewenste resultaten heeft online marketing en -communicatie geen zin.

Menig (online) marketeer is op zoek naar dé manieren om die ROI op te drijven. Op 8 mei is er Conversion day in Brussel om alle inzichten, tools, strategieën en methodes over conversiemarketing op een rijtje te zetten. Conversion Day wordt een groots Bloovi event.

Wie komt spreken?

In totaal staan er 18 sprekers op het podium. Alle sprekers zijn stuk voor stuk ervaren digitale experts. Ze delen allemaal hun inzichten en kennis. Transparant. Geen geheimen.

Wat staat op het programma?

De dag wordt opgedeeld in twee delen. ‘s Morgens beginnen we om 08.30u met 5 sprekers voor iedereen in de main room. ‘s Middags zijn er 3 parallelle tracks met telkens 3 sessies. We sluiten de dag af met een keynote in de mainroom voor iedereen.

Je mag een stevige combinatie verwachten van inspiratie, kennisdeling, cases en vele vele tips. Ieder van hen brengt een talk waarin je ontdekt hoe je méér ROI kan halen uit je inspanningen en budget. Een programma die je niet mag missen.

Wat gebeurt er met Search University?

We hebben besloten om dit event te integreren binnen Conversion Day. Eén van de drie tracks in de namiddag wordt 100% gewijd aan search marketing. Uiteraard met de focus op meer conversies.

Vroegboekkorting

Voor de snelle beslissers is er tijdelijk een vroegboekkorting van 74 euro!

Praktisch

  • 8 mei 2014, Brussel, Event Lounge
  • 18 sprekers
  • Standaard prijs: 299 euro
  • Super Early Bird (tem 28 maart): 225 euro (-74 euro korting)
  • Website: www.conversionday.be
  • We communiceren op Twitter met  #conversionday

Vragen? Mail met event manager van Bloovi, Olivier Van Baeveghem op olivier@bloovi.be

Supporters

Finaal willen we nog onze sponsors bedanken. Elke van hen zal aanwezig zijn met een stand op dit event. Zij leggen ook hun aanpak qua conversie marketing uit.