De retail sector wordt vaak nog beschouwd als een voorzichtige en wat meer traditionele markt wat online en social media integratie betreft. Terecht of niet laten we even in het midden maar de volgende Social Media Day Academy zet alvast het thema Social retailing in de spotlight.

Social media strategie

In deze Academy ontdek je dat een doordachte social media strategie en integratie zeker geen windeieren zal leggen! Het programma zal je leiden door alle belangrijke elementen om als retailer social media effectief te integreren en in te zetten als hefboom binnen je online strategie of e-commerce omgeving.

Aan deze Academy hebben weerom gerenommeerde sprekers van gespecialiseerde bedrijven met veel enthousiasme hun medewerking toegezegd.  De drie pijlers van de Academy zijn inzicht, hoe er aan te beginnen en een reeks van boeiende cases die je snel zullen inspireren.

Welke zijn nu juist die uitdagingen zijn voor retailers binnen de social e-commerce wereld? Bezin vooraleer je begint dus en in dat kader gaan we ook dieper in – specifiek binnen de retailsector – op een studie rond social media integratie én resultaten!

  • Welke zijn de superheroes die vandaag al de vruchten plukken van hun inspanningen?
  • Welke zijn de stappen tot een geïntegreerde marketing aanpak?
  • Hoe zorg je nu krachtdadig voor de kruisbestuiving tussen de offline en online wereld?

Aansluitend voeden we jullie interesse met een aantal boeiende en inspirerende cases die tot succes hebben geleid bij toonaangevende (Belgische) retailers.

Hoe begin je er zelf aan?

En belangrijk, hoe begin je er zelf aan? In een stevige workshop geven we jullie richting, een strategisch kader en een helder plan hoe er mee te starten!

Deze Academy wordt oa. ondersteund voor Lieselotte Van Tieghem (Wijs), Geerlinde Pevenage (Talking Heads), Pieter Joost Verhoef (Adobe), Erik Evrard (One Agency/Dataflow), Kevin Heylen (Think Tomorrow) en Miel van Opstal (Wavelab)

Afspraak voor deze #smdayBE Academy op 17 september vanaf 13u in de kantoren van gastlocatie LeadFabric te Diegem. Volledig programma en inschrijvingen via: www.socialmediaday.be