Ongeorganiseerd of ontspannen: welk soort ondernemer ben jij? Doe de test!

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Ongeorganiseerd of ontspannen: welk soort ondernemer ben jij? Doe de test!

Hoe is het met jouw nachtrust gesteld? Slaap jij als een roosje of duurt het uren voor je indommelt? Een grote kans dat de manier waarop je georganiseerd bent er voor iets tussen zit. Heel wat ondernemers zijn nogal chaotisch. Maar hoe kan het ook anders met alles wat ze op een dag moeten gedaan krijgen.

Te druk

Post-its een beetje overal, een document ergens op je pc, een verslag in één van je mappen, een stapel prints op je bureau, … Herkenbaar?

Een beetje chaos kan geen kwaad. Bovendien is het toch een goed teken als je het te druk hebt om met je administratie bezig te zijn. Of niet? Wij vrezen eerder het tegenovergestelde…

Georganiseerd of chaotisch?

Onderstaande infographic onderscheidt 2 soorten ondernemers. Ben jij de ontspannen ondernemer die beslissingen neemt op basis van de juiste inzichten dankzij 1 klik op zijn smartphone, tablet of pc? Of begin je al te zweten zodra er iemand over je boekhouding begint?

Doe de test voor jezelf aan de hand van deze infographic. Zelfkennis is de eerste stap in de goeie richting om er ook effectief iets aan te doen. (Klik op de afbeelding om deze groter te zien). 

Twee keer zo snel

Up-to-date bedrijfsgegevens die je op gelijk welk moment en plaats bij de hand hebt, zijn niet alleen handig. Je werkt er ook efficiënter door en reageert tot twee keer zo snel.

Je moet er ook helemaal geen accountant voor te zijn. Met de juiste online bedrijfs- en boekhoudsoftware kan je eenvoudig alle administratie automatiseren. Je kan het je nu misschien niet voorstellen, maar je zal jezelf met plezier in cijfers verdiepen en haalt zo meer uit je boekhouding.

Krachtige business tool

Nu je ontdekt hebt welk type ondernemer je bent, kan je dit gratis e-book van Exact Online downloaden om de juiste vervolgstappen te zetten. Je ontdekt hoe je in 4 stappen meer uit jouw bedrijfsgegevens haalt en krijgt een checklist met de belangrijkste vragen die je moet stellen in je zoektocht naar geschikte bedrijfssoftware.

Succes!

Download E-book