Ook in België lange wachtrijen voor iPhone 6

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Ook in België lange wachtrijen voor iPhone 6

Vanaf vandaag mag de nieuwe iPhone 6 in België worden verkocht. Gisterennacht stonden al zo'n 1000 mensen te wachten voor de BASE-shop in het Centraal Station van Antwerpen. Bij de meeste Switch-winkels stonden ook tientallen mensen voor de deur. 

Entertainment

Om het lange wachten wat aangenamer te maken, had BASE voor het nodige entertainment gezorgd. Onder andere een DJ en enkele acteurs vermaakten de wachtenden. Op het podium praatten de presentatoren Freek Braeckman en Jean-Michel Zecca met een aantal VIP’s over hun iPhone-gebruik en over de nieuwigheden in de iPhone 6. Onder andere Stany Crets, Roos Van Acker, Roberto Bellarosa en Julie Taton passeerden de revue.

Een andere reden om in het holst van de nacht een iPhone 6 te komen kopen in de BASE shop was de wedstrijd: van de eerste vijfhonderd verkochte exemplaren betaalt BASE er één op tien terug.

Enorme belangstelling

“Zoals we in het buitenland hebben gezien, is er enorm veel belangstelling voor de nieuwe iPhone”, zegt Jos Donvil, CEO van BASE. “Vannacht bleek dat ook de Belgische consument niet immuun is tegen de iPhone-gekte. Voor wie er vannacht niet bij kon zijn: vanaf volgende week kun je in al onze BASE en ALLO telecom shops én online elke gewenste iPhone kopen of bestellen.” 

De iPhone 6 is ook te verkrijgen bij Media MarktSwitch, Lab9 & de online Apple Store