Sales talent op zoek naar een job in de internetsector? Bekijk deze vacatures:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Persoonlijk groeien
Sales talent op zoek naar een job in de internetsector? Bekijk deze vacatures:

Foto: shutterstock.com

In de internetsector zijn er heel wat bedrijven die volop aan het aanwerven zijn en op zoek zijn naar commerciële talenten. Kan jij het goed uitleggen, ben je een sales-talent en heb je een passie voor het internet? Dan zouden onderstaande vacatures wel eens perfect bij jou kunnen passen: 

Ervaren Account Manager (Antwerpen)

Linkman is een digital agency gevestigd in Antwerpen en bedenkt en lanceert digitale activatiecampagnes voor merken als de Nationale Loterij, Telenet, Electrabel, Zalando, Niko, De Standaard. Om haar 10-koppig team te versterken is het op zoek naar een ervaren account manager die wil werken voor grote adverteerders. Bekijk hier de vacature in Antwerpen. 

Digital Account Manager (Brussel)

Als Digital Account Manager bij Yools bouw je mee aan een omwenteling van de webdesign markt voor ondernemers door (consultative) sales te combineren met project management. Benieuwd? Bekijk hier de vacature.

Freelance Digital Account Manager (Antwerpen)

Deze klant van Bloovi Me is een digital agency gevestigd in Antwerpen. Voor verschillend A- klanten werken ze marketing strategieën tot actiegerichte communicatie plannen uit. Om hun huidige team te versterken zoeken ze momenteel een freelance collega. Bekijk hier de vacature.

Bussiness Development & Account Manager (Antwerpen)

Als business development en account manager bij Mia Interactive ben je de eindverantwoordelijke voor de uitvoering van onze projecten, van websites voor allerlei organisaties, inbound marketing strategieën en campagnes tot webtoepassingen voor extranetten en intranetten. Bekijk hier de vacature in Antwerpen.

Digital Sales Consultant Belgium

Als Digital Consultant word jij de autoriteit op het gebied van e-commerce in je sector. Met een gepassioneerde houding benader je prospects via koude acquisitie, op evenementen en via je eigen netwerk. Zodoende verkoop je niet alleen onze diensten maar ook het merk Ve Interactive en dat vanuit hartje Brussel. Bekijk hier de vacature. 

Deze vacatures zijn slechts een greep uit het aanbod van commerciële functies. Hier vind je nog een interessante account manager vacature in Brugge en hier vind je een junior sales functie in Sint-Joost-Ten-Node. We bieden je veel succes met de zoektocht naar een nieuwe job!