Openminds is een groeiend webhosting-bedrijf. Dat merk je enerzijds aan de recente investeringen die zij hebben doorgevoerd zoals de totale vernieuwing van hun huisstijl en website. Anderzijds valt het op hoe zij op een zeer korte tijd twee nieuwe werknemers aangeworven hebben. Met deze investeringen wil Openminds de kwaliteit en de service die zij aanbieden blijven garanderen.

Support Engineers

Dimitri Steyaert en Johnny Bouckaert zijn de nieuwe medewerkers bij Openminds. Beide gingen ze aan de slag als support engineer. Dat wil zeggen dat zij verantwoordelijk zijn voor het online houden van de servers en het optimaliseren ervan. Verder zorgen zij voor een efficiënte ondersteuning van de klanten. Ze helpen de klanten met al hun vragen en problemen en gaan samen met hen op zoek naar een oplossing dat bij hen past.

Dimitri heeft reeds veel ervaring in de hostingwereld. Zo was hij eerder een werknemer bij Combell waar hij uitgroeide van een beginnende support engineer tot een ervaren systeembeheerder. Johnny daarentegen liep zes jaar mee in het webdesign bureau Duo te Brugge. Daar werkte hij als Linux/Solaris sysadmin.

Zorgvuldig gekozen aanwinsten

Aangezien Openminds de laatste jaren zodanig gegroeid is, is het belangrijk dat zij de markt blijven volgen. Bernard Grymonpon: “Wij vinden het belangrijk om te blijven investeren in ons bedrijf. Onze nieuwe aanwinsten zijn dan ook zeer zorgvuldig gekozen. We zoeken namelijk mensen die een profiel hebben dat enerzijds voldoet aan onze eisen op professioneel vlak maar dat anderzijds ook past bij de visie en het karakter van Openminds. Open, spontaan en persoonlijk.”