Openminds in zee met New Relic

Alexander Maertens
Door Alexander Maertens Innoveren
Openminds in zee met New Relic

Openminds pakt uit met een primeur binnen België. Vanaf heden biedt B2B hostingbedrijf Openminds bij elke managed dienst de performantietool van New Relic aan.

Openminds, de Gentse webhoster die zich focust op managed oplossingen binnen de B2B markt biedt vanaf heden New Relic Standard aan bij elke managed oplossing. New Relic biedt bedrijven de mogelijkheid om hun performantie te verhogen maar ook om aan te duiden waar de problemen zich voordoen.

Door deze samenwerking kunnen wij als B2B hosting partner onze partners en eindklanten een extra meerwaarde aanbieden en creëert dit enkel en alleen voordelen voor enerzijds ons als hostingbedrijf en anderzijds onze partners en eindklanten. En daar draait uiteindelijk dit hele project om.

Wat is New Relic?

New Relic is een tool voor performantiebeheer van webapplicaties. Deze tool laat je toe om op een eenvoudige manier de performantie van uw site te analyseren, op uw live website. New Relic kan informatie verzamelen van de volledige applicatie en kan deze uitsplitsen tot op het niveau van functie-aanroepen op programmaniveau. New Relic is toepasbaar bij PHP, Drupal, Magento, Rails, Wordpress, Python,…

Het leuke aan deze tool is dat je de oorzaak van problemen snel kan terugvinden. Je kan je applicatie verder tunen maar ook heel eenvoudig trage transacties of trage SQL transacties opzoeken. Door het snel terugvinden (en oplossen) van deze problemen kunnen wij de eindgebruiker een betere en aangenamere ervaring meegeven.

New Relic overview from Openminds on Vimeo.

Integratie met Openminds

Openminds ging een strategische partnership aan met New Relic en zal vanaf vandaag op alle dedicated  managed oplossingen (vanaf een VDS) de diensten van New Relic aanbieden. New Relic Standard is vanaf nu inbegrepen bij elk pakket (dit ter waarde van $49/maand). Zelfs bij een upgrade naar een Pro account kan je via Openminds genieten van een korting van 10%.

Dankzij een aantal pilootprojecten hebben we al enige tests kunnen uitvoeren en kunnen we alle klanten en partners voorzien van deze extra dienst.

Deze integratie is ook een mooi voorbeeld van het principe "DevOps" waar we als bedrijf samen met onze partners al een aantal jaren achter staan. Dit is een manier van samenwerken waarbij we, dankzij een continue communicatie en integratie tussen Development and Operations, tot een mooi geheel zijn gekomen.

Deze samenwerking is voor ons een bevestiging van onze positie binnen de B2B markt. De toevoeging van New Relic past perfect bij onze visie en toekomstplannen.

-- --
Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi