Het mobiele televisieplatform Stievie maakt vanaf april opgenomen programma’s ook offline beschikbaar. Wie op voorhand programma’s selecteert als interessant, kan die vanaf april ook offline bekijken.

Vernieuwde app

‚Half april introduceren we zowel voor iOS als Android een nieuwere strakke look en een aantal nieuwe features,’ klinkt het in een persbericht.

Stievie gaat nu ook offline programma’s introduceren. Hiermee wil de dienst inspelen op de vraag van gebruikers om Stievie te kunnen gebruiken wanneer er geen internetconnectie beschikbaar is. Daarom introduceert Stievie ‚Mijn Offline Programma’s’ in de nieuwe app-update die half april beschikbaar zal komen.

Eerst zal iOS aan de beurt zijn, daarna Android. De Android app krijgt half april ook wel enkele updates:  een zoekfunctie, de herinnering, het delen van momenten én een betere Swipe.

10.000 abonnees

Stievie maakte naast de nieuwe recordingfeature ook bekend dat het zo’n 10.000 betalende abonnees heeft. ‚Wat neerkomt op 20.000 effectieve gebruikers,’ zei Stievie-teamleader Stephan Desmit in een persconferentie.

Vierenzestig procent van de gebruikers maakt dagelijks ongeveer een uur gebruik van Stievie. Daarvan kijkt drie vierde “licht” uitgesteld, of op dezelfde dag van de uitzending.

Nieuwe abonnementen

Stievie gaat binnenkort ook andere abonnementsformules introduceren. Zo zal je vanaf half april kunnen je kiezen voor Stievie-abonnement voor 3, 6 of 12 maanden en zal je vanaf dan ook met Maestro of Bancontact kunnen betalen.

Meer info: stievie.be