Naar aanleiding van de ‘Dag van het Brood' op donderdag 20 oktober 2011 schenkt Alledagenbrood.be smeerpakketten weg aan de organisatoren van een Twunch. De locatie kies je zelf, de boterhammen en het beleg worden geleverd door alledagenbrood.be. Een Twunch is een informele lunch waarop Twitteraars elkaar ontmoeten op een vooraf afgesproken plaats om wat te eten en te praten over de dingen des levens. Over hoe lekker zij brood wel niet vinden bijvoorbeeld! Geïnteresseerde organisatoren vinden meer informatie op www.alledagenbrood.be/twunch.

Twunch met brood

Donderdag 20 oktober 2011 is er voor het derde jaar op rij de ‘Dag van het Brood'. Het is de dag waarop boterhammen, bokes, ciabatta's, bagels, naans, sandwiches, en pistolets extra in de spotlight worden geplaatst. Want brood is niet alleen gezond en lekker, het brengt mensen ook bij elkaar: 's ochtends bij het ontbijt, om 10 uur tijdens de koffiepauze en tijdens de brunch, lunch of het diner.

Om brood te promoten organiseert alledagenbrood.be op 20 oktober dan ook allerhande activiteiten om mensen massaal boterhammen te laten smeren: voor zichzelf, voor vrienden, voor familie, voor collega's of voor kennissen. Nieuw dit jaar is de Twunch-actie waarbij ook Twitteraars worden aangemoedigd ze te smeren. VLAM schenkt een gratis boterhammenlunch weg aan organisatoren van een brood-Twunch.

Hoe kunnen Twitteraars ze smeren?

Organisatoren: Geïnteresseerde organisatoren sturen een mailtje naar info@alledagenbrood.be met vermelding van hun naam en adres en de locatie voor de Twunch en dit ten laatste maandag 17 oktober. Alle locaties zijn goed, zolang het er toegelaten is te lunchen of te picknicken. Bijvoorbeeld: op kantoor, thuis, in het stadspark, in een café die zijn medewerking wil verlenen, …. VLAM kiest de leukste inzendingen en maakt de gekozen Twunch-activiteiten aan op Twunch.be. Geselecteerde organisatoren krijgen op 20 oktober een smeerpakket toegestuurd voor maximaal 10 personen.

  1. Inschrijven op één van de vijf TwunchenTwitteraars kunnen hun aanwezigheid op een van de brood-Twunches bevestigen via www.twunch.be.

Meer informatie over de Twunch-actie: www.alledagenbrood.be/twunch
Meer informatie over de Dag van het Brood: www.alledagenbrood.be

 

 

 



-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar ?redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?