Op 30 Mei gaat de Google Analytics Business Conference door te Brussel. Het is een event waar Nationale en internationale sprekers hun nieuwste Google Analytics-kennis delen met de sector.

Hét brein achter Google Analytics komt naar België

Dit jaar komt er een heel grote naam naar Brussel. Paul Muret, founder van de analytics-tool Urchin die Google in 2005 overnam. Sinds dan is Muret hét brein achter Google Analytics. “Het is een unieke kans om Paul Muret aan het werk te zien. Hij spreekt zelden in Europa, en zeker al niet vaak in België.” zegt Marnik D’Hoore, organisator van het event.

Muret zal tijdens het event zijn visie geven over de toekomst van Google Analytics. Zo werd Google’s Analytics tool onder handen genomen en wordt er binnenkort een nieuwe versie gelanceerd: Universal Analytics. Volgens kenners is dit de grootste update ooit voor het platform. Een update die grote veranderingen zal brengen in de digitale sector.

Welke sprekers staan op het podium?

Het Google Analytics Business Conference stelt dit jaar 8 sprekers en één debat voor aan het publiek. De bedoeling is om de Belgische sector te inspireren en te motiveren en klaar te stomen voor de nieuwste trends in het analytics-landschap. 

De nationale- en internationale sprekers werden de afgelopen zorgvuldig geselecteerd. Internationale Google sprekers zullen voor een overzicht zorgen van de laatste updates op het vlak van analytics. Nationale experts zullen voorbeelden geven van visies die ze hebben omgezet in doeltreffende acties.

Search University

Een dag later vindt Search University plaats. Een event dat ondertussen is uitgegroeid tot een jaarlijks treffen voor de Belgische Search Marketing sector. Op 31 mei gaan 9 sprekers inzoomen op de best practices op het vlak van Search Marketing en brengen ze casestudies waar ambitieuze visies zijn omgezet in krachtige acties. 

Google Analytics Business Conference vindt plaats op 30 mei op dezelfde locatie als Search University. Je kan de events apart bezoeken of combineren.

KMO portefeuille, 50% terugbetaald

Bloovi is erkend door het kwaliteitslabel van Qfor. Dankzij deze kwaliteitsherkenning kan je een KMO portefeuille aanvragen. Met deze portefeuille krijg je 50% terugbetaald.

Over Search University & GABC 2013