Populaire App Flitsmeister komt naar België, krijgt flinke investering van Be-Mobile

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Populaire App Flitsmeister komt naar België, krijgt flinke investering van Be-Mobile

Flitsmeister, met meer dan 700.000 gebruikers de grootste verkeerscommunity van Nederland, komt naar België. Voor haar internationale uitrol te bekostigen heeft een investering gekregen van de Belgische verkeer specialist Be-Mobile. Om hoeveel geld het gaat, is nog niet geweten. Het zou genoeg zijn om Flitsmeister 2 jaar te ondersteunen bij haar buitenlandse groeiplannen.

Flitsmeister?

Flitsmeister is de afgelopen jaren gegroeid tot de grootste verkeerscommunity van Nederland. De community bevat op dit moment meer dan 700.000 gebruikers en de informatie is dagelijks te horen op diverse radiostations. Om de community van nog meer verkeersinformatie te voorzien zal de stap naar het buitenland worden gemaakt. Als eerste zal Flitsmeister in België worden gelanceerd.

Flitsmeister waarschuwt gebruikers voor alle flitspalen en geeft zeer gedetailleerde informatie tijdens trajectcontroles en files. Met Flitsmeister brengen automobilisten elkaar op de hoogte door flitscontroles, files & ambulances op de weg aan te duiden. Gebruikers brengen elkaar op de hoogte door notificaties te versturen.

BE-Mobile

Nadat eind november de samenwerking tussen Flitsmeister en het Belgische Be-Mobile bekend werd gemaakt, is de volgende stap in de strategische samenwerking ook genomen. Daarbij kreeg Flitsmeister nu een fikse investering om haar internationale plannen voor de aankomende 2 jaar te gaan realiseren. Achter BE-Mobile zitten TC-Matix, Koninklijke Belgische Touring Club en NMBS-holding.

Be-Mobile zal als partner een belangrijke rol spelen in de internationalisatie van Flitsmeister. Het integreren van Flitsmeister in verschillende auto’s en systemen zal ook worden ondersteund door Be-Mobile.

Bij de volgende stap zal de focus liggen op veiligheid en In-Car oplossingen. Daarnaast zal de gebruiker nog beter worden gealarmeerd over gevaarlijke situaties op de weg, zoals bijvoorbeeld stilstaande voertuigen.

Flitsmeister komt naar België

Als eerste zal Flitsmeister in België worden gelanceerd. Dit zorgt ervoor dat de gebruikers in beide landen goed geïnformeerd op weg kunnen en dat alles in één en dezelfde app. Na België zullen andere landen volgen.

Steeds meer autofabrikanten laten apps toe op de eigen systemen. Flitsmeister heeft als doel om de app beschikbaar te maken in zoveel mogelijk auto’s. De integratie van Flitsmeister met auto systemen maakt het gebruik van de app nog makkelijker.

Meer info: FlitsMeister.NL