Ook bij Quick-Step treken ze volop de kaart van digital media. Getuige daarvan is hun Flooradvisor, kijk maar ...

Creëer jouw eigen leefwereld...

HOE GA JE TE WERK?

Eerst en vooral surf je naar www.quick-step.com.

1 . Een eerste keuze die veel mensen moeten maken is of ze gaan voorlaminaat of parket? Hoewel deze vloeren uiterlijk op elkaar lijken, zijnze vrij verschillend. Om je van bij het begin de juiste keuze te laten maken,leidt Quick•Step? je doorheen de voordelen van laminaat en parket.

2 . Kies vervolgens de ruimte die je wil (her)inrichten of laad digitaal een fotovan je eigen interieur op. Modeleer de ruimte door de muren een likjeverf te geven, de meubels te wijzigien van kleur,... En zie welke Quick•Step?vloer het best in je interieur past.

3 . Stap voor stap begeleidt de Quick•Step?Flooradvisor je bij het kiezen van eenpassende Quick•Step? vloer met heel wattips en informatie onder de keuzerubrieken type,kleur, formaat, voeg,…En om je een nog realistischer beeld te geven,kan zelfs dag- en nachtlicht gesimuleerd worden,zodat je weet hoe je Quick•Step? vloer er zaluitzien op elk uur van de dag.

4 . Eenmaal men de vloer heeft gekozen, verschijnter een tekstballonnetje met bijkomende informatie.Op die manier verzekert de Quick•Step?Flooradvisor dat de gekozen parket of laminaatvloer in alle opzichten de meest geschikte is!

Deze online interieurtool is beschikbaar in app, HTML 5 en Flash versie.

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?