De pc-bankingtoepassing van Record Bank (Record@Home) was al bruikbaar op smartphones en tablets, maar krijgt nu een heus mobiel verlengstuk. Record Bank brengt namelijk haar eerste mobiele applicatie op de markt: Record Bank Mobile.

Record Bank lanceert mobiele applicatie

De pc-bankingtoepassing van Record Bank (Record@Home) was al bruikbaar op smartphones en tablets, maar krijgt nu een heus mobiel verlengstuk. Record Bank brengt namelijk haar eerste mobiele applicatie op de markt: Record Bank Mobile. De toepassing is specifiek ontwikkeld voor smartphones en werkt ook op tablets. De app is bedoeld om onderweg snel en eenvoudig te kunnen bankieren.

Record Bank Mobile sluit perfect aan bij de strategie van Record Bank: veilig, eenvoudig en transparant. Record Bank heeft gekozen voor een duidelijk, intuïtief design en basisfuncties die beantwoorden aan de behoeften van de klanten. Dat alles in alle veiligheid.

De daglimiet is beperkt tot 750 euro per transactie per dag of 2.510 euro per week. De gebruiker kiest van tevoren de begunstigden naar wie via de app kan overgeschreven worden.

De belangrijkste functies van Record Bank Mobile zijn:

  • Saldo en verrichtingen raadplegen
  • Overschrijven tussen eigen Record-rekeningen
  • Overschrijven naar bewaarde begunstigden

Met de lancering van haar mobile app leidt Record Bank mee in het eigen marktsegment. De app beantwoordt aan de groeiende vraag van de klanten.

De app is eerst uitvoerig getest door medewerkers van Record Bank zelf en door de zelfstandige bankagenten. Op basis van een uitgebreide bevraging en tevredenheidsenquêtes is de app verder op punt gesteld. En vandaag kunnen alle klanten het resultaat installeren op hun smartphone of tablet.

De app is beschikbaar in de iTunes App Store en in Google play onder de naam Record Bank Mobile.