Revolve unConference komt eraan!

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Revolve unConference komt eraan!

26 mei 2015 is het zover. De Kruitfabriek in Brussel wordt omgetoverd tot een waar paradijs waar Start-up pioniers nieuwe ideeën kunnen uitvinden of uitwisselen. Het is een evenement speciaal voor diegenen die barsten van de nieuwe ideeën, connecties willen leggen en het digitale tijdperk op haar best willen meemaken. Wij zijn alvast fan en hebben tien gratis kaarten te verdelen onder diegenen die zich geroepen voelen.

Digitale transformatie op zijn best

Het digitale tijdperk heeft ervoor gezorgd dat ondernemingen het speelveld volledig kunnen omgooien wanneer en hoe zij willen. Er zijn quasi geen regels meer en dat zorgt ervoor dat iedere werknemer, iedere manager op elk moment moet denken aan innovatie. Innoveren hoeft niet altijd een nieuw bedrijf te zijn. Het kan evengoed een nieuwe dienst zijn binnen een bestaande organisatie, een nieuwe app, enz.

Wie voelt zich geroepen?

Sprekers zoals Frank Maene van Volta Ventures laten aan jou zien waarom niet alleen in Silicon Valley hoogtechnologische en interessante start-ups kunnen worden gevonden. Het programma is deze keer iets helemaal anders dan een traditionele conferentie. De focus ligt hier op jou als bezoeker. De sprekers geven aan jou de microfoon, willen jouw stem horen om zo interessante discussies uit te lokken en tot nieuwe, misschien wel betere ideeën te komen. Dat wil zeggen dat er niet alleen momenten zullen zijn waarop de sprekers hun visie geven, maar dat er ook workshops, discussiegroepen, cases en nog zoveel meer interactieve momenten zullen plaatsvinden.

Je kan je hier inschrijven voor Revolve! unConference. Denk je dat je echt op de conferentie hoort, stuur gerust een mail naar marnik@bloovi.be om één van de 10 gratis kaarten te bemachtigen.