Say hello to our new friend! Pieter Machtelinckx doet stage bij Bloovi

Alexander Maertens
Door Alexander Maertens Movers & Shakers
Say hello to our new friend!   Pieter Machtelinckx doet stage bij Bloovi

We hebben hem gevonden, onze "Assistant Awesome Communications"! Pieter Machtelinckx kiest voor Bloovi om zijn stage te doen.

Wie is Pieter?

We willen jullie toch eens kort laten kennis maken met een nieuwe kracht die Bloovi de komende maanden zal helpen groeien. Pieter Machtelinckx (@followpieterm) is 21 jaar en studeerde Communicatiewetenschappen – Commerciële Communicatie aan Arteveldehogeschool Gent. Het zijn niet enkel de studies die van Pieter de ideale kandidaat maakten, maar ook wat hij ernaast doet. Als DJ/muziekproducer heeft hij al wat ervaring met projecten, PR & promotie en het opzetten van events.

Daarnaast richtte hij in 2004 de website Gamefanaat.be op, waar hij vooral het design deed. Binnen een korte termijn groeide de user database uit tot een degelijk bestand en werd de website doorverkocht wegens tijdgebrek.

Op de vraag wat hem aantrok om stage te doen bij Bloovi, antwoordde hij: "Ik ben zeer geïnteresseerd in de internetsector, en ik combineer die interesse met mijn studie marketing & commerciële communicatie. Ik volgde de site ook al een tijdje. Toen ik zag dat er een vacature was heb ik geen moment geaarzeld om me kandidaat te stellen. Het lijkt me een hele leuke uitdaging om te helpen aan de groei van Bloovi."

Pieter & Bloovi

Zijn een goeie match… We houden bij Bloovi van een lossere, jonge communicatiestijl, de nood om persoonlijk te groeien en een oprechte gedrevenheid. Aangezien we dit allemaal bij hem terugvonden, was de keuze ook voor ons snel gemaakt.

We hopen dat Pieter hier voldoende inspiratie vindt om zijn carrière verder te laten groeien en we wensen hem bijzonder veel succes!

--  --

Kan je dit artikel appreciëren? Deel het dan hieronder via Twitter, Facebook of Linkedin.

Volg je @bloovi al op Twitter? #bloovi