Shoppen via WhatsApp? Dat kan met Ubutler

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Shoppen via WhatsApp? Dat kan met Ubutler

Nederlanders kunnen nu zo goed als alles via Whatsapp bestellen. De nieuwe dienst Ubutler brengt de producten bij de klant, waar hij zich ook bevindt. Het enige wat je hoeft te doen is een berichtje via WhatsApp versturen. De service is een variant op de Duitse dienst Gobutler. De dienst is voorlopig enkel actief in Nederland. In België wordt er druk gewerkt aan textthebutler.be.

Alles bestellen via WhatsApp

Zin in een reisje naar Barcelona, maar heb je geen zin of tijd om het goedkoopste ticket te vinden? Stuur dan een berichtje naar Ubutler via WhatsApp. Deze zal je het goedkoopste ticket aanbieden. Je gelooft het niet? Just give it a try!’, staat te lezen op de website. 

Persoonlijke butler

Door ‘go’ te whatsappen naar het team van Ubutler kunnen consumenten een verzoek indienen om een product te bestellen of een artikel af te halen in een winkel of thuis. De persoonlijke ‘butler’ geeft aan hoe lang de klant moet wachten op zijn order.

De dienst is voorlopig enkel actief in Nederland. In België wordt er druk gewerkt aan textthebutler.beBetalen op Ubutler kan via iDeal of creditcard. Meer info: ubutler.nl