Dit is hoeveel Stagiairs bij Apple kunnen verdienen:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Dit is hoeveel Stagiairs bij Apple kunnen verdienen:

Bron foto: Shutterstock

Het is geen geheim dat Apple tot de giganten van de wereld behoort wanneer het op kapitaal aankomt. Het bedrijf is zo winstgevend, dat zelfs stagiairs volop mee genieten van de voordelen. Het spreekwoord "hard werken wordt beloond" is dus ook op de studenten van toepassing. Zij kunnen makkelijk tot € 72.000 per jaar verdienen.

1 voorwaarde: 100% vertrouwelijk

Apple hangt natuurlijk wel een voorwaarde vast aan het bedrag. In ruil voor de financiële waardering, verwacht het bedrijf wel dat de werknemers en stagiairs in alle talen zwijgen over hetgeen ze horen, zien en meemaken binnen het bedrijf.

Ook van de werknemers wordt hetzelfde verwacht. Binnen Apple heerst zelfs een 100% vertrouwelijk - statement onder werknemers onderling. Departementen weten dus niet van elkaar waar ze op dat moment mee bezig zijn. Voor het merendeel van de werknemers zijn bepaalde departementen verboden terrein. Enkel een paar mensen van het personeel krijgt daartoe toegang.

Andere vrijgevige techbedrijven: Facebook en LinkedIn

Ook giganten binnen social media staan erom bekend dat ze hun stagiairs & werknemers graag in de bloemetjes zetten. Onlangs kwam Twitter in het nieuws met het feit dat ze stagiairs grote bedragen uitbetalen, maar ook Facebook en LinkedIn staat hiero bekend. Gemiddeld verdienen die stagiairs zo'n € 5500 per maand, wat jaarlijks op € 66.000 uitkomt.

De perceptie dat het binnen techbedrijven elke dag keihard werken is, mag je als waarheid aannemen. Maar wanneer je daar binnen raakt, krijg je dan ook een flinke beloning voor je prestaties. Voor de stagiairs onder ons met internationale ambities, het loont dus de moeite om bij deze techbedrijven te solliciteren! ;-)