Steven Verbruggen, Seppe Buyse en Bart Schrijvers starten samen AdSomeNoise, banner agency

Alexander Maertens
Door Alexander Maertens Movers & Shakers
Steven Verbruggen, Seppe Buyse en Bart Schrijvers starten samen AdSomeNoise, banner agency

Met de oprichting van AdSomeNoise ontstaat er op de Belgische markt een onafhankelijk full service banner agency. Opgericht door 3 vennoten met jarenlange ervaring in de reclamemarkt en een specialisatie in online display advertising. Vanuit AdSomeNoise worden banner services aangeboden aan andere agentschappen.

De cijfers liegen er niet om. De reclame investeringen verschuiven de laatste jaren fundamenteel, en online blijft één van de groeidomeinen. De sector heeft zich ondertussen geprofessionaliseerd, wat zich op verschillende domeinen laat zien, maar banners blijven toch meestal ondergewaardeerd. Nochtans vormen ze als belangrijkste ingang van veel digitale campagnes een niet te onderschatten onderdeel. Wanneer ze niet goed worden ingezet heeft dat een directe invloed op de effectiviteit van de campagne.

AdSomeNoise wil het banner domein optimaliseren en dit zowel op creatief, technisch als organisatorisch vlak. De manier van werken is maximaal aangepast aan hoe een hedendaags reclamebureau functioneert. In zo'n omgeving krijgen banners om verschillende goede redenen niet altijd de juiste aandacht, laat staan dat ze op een juiste manier worden opgevolgd. AdSomeNoise kan dan ook indien gewenst het proces grotendeels in handen nemen en op die manier zorgen dat met minimale moeite voor het bureau, er toch fantastisch werk wordt afgeleverd. In die zin is AdSomeNoise veel meer dan een banner productiehuis, het is een banner services agency, met als propositie "We fix your banner shit".

AdSomeNoise werd opgericht door 3 vennoten. Steven Verbruggen, die hiervoor zijn job als Digital Director bij VVL BBDO vaarwel zegde, zal fungeren als managing director en centrale contactpersoon. Seppe Buyse en Bart Schrijvers hebben zich de afgelopen jaren in diepte gespecialiseerd in zowel de creatie als productie van banners bij voornamelijk TBWAAgency.com en These Days, en zullen instaan voor het creatieve en technische luik. De tandem Seppe/Bart heeft de afgelopen jaren reeds ingestaan voor het betere bannerwerk dat er op het Belgische internet te zien was.

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar ?redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?