In samenwerking met haar partner-restaurants presenteert Tafel 3 u een gloednieuwe website waarop exclusieve kortingen (vanaf -20%) worden aangeboden bij de betere restaurants.

"Op de website kan u heel eenvoudig het gewenste tijdstip en het aantal personen ingeven waarna de beschikbare mogelijkheden worden getoond. U kiest een restaurant naar keuze en kan onmiddellijk online reserveren, wij brengen het restaurant op de hoogte van uw komst. U hoeft helemaal geen coupons of dergelijke mee te nemen, het restaurant verwacht u en zal op het einde van uw restaurantbezoek discreet uw korting aftrekken van uw gehele rekening. Zelfs uw date hoeft niet op de hoogte te zijn. Tevens beslis je volledig zelf wat je eet of drinkt, er zijn geen beperkingen op wat je bestelt. Uw korting wordt berekend op uw gehele rekening, inclusief alcoholische dranken. Je kan Tafel 3 vergelijken met last-minute vakanties, maar dan voor restaurants."

Enkel in Antwerpen

Wat we hier wel jammer vinden, is dat het momenteel nog enkel in Antwerpen te doen is. Maar we kregen net de bevestiging van Lars Helsen dat ze wel degelijk van plan zijn om uit te breiden. De volgende stap is Brussel (verwacht binnen enkele weken) en wie weet wat daarna nog volgt ...

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar ?redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?