Telenet heeft een actie opgezet om klanten te winnen door hen korting te geven op een iPad Mini. Wie all-in klant wordt (Whoppa + King/Kong) hoeft zelfs maar 1 euro neer te tellen voor de tablet. Bestaande klanten zijn verontwaardigd en startten een Facebook-pagina om hun ongenoegen te uiten. Met succes. Zo telt de pagina momenteel al zo'n 40.000 leden. 

Facebook-pagina

Verontwaardigde Telenet-klanten hebben zelfs een Facebookpagina opgericht om hun ongenoegen te uiten. „Wij, vaste klanten, willen ook wel eens een cadeau,” klinkt het. In nauwelijks één dag tijd kreeg de pagina al meer dan 40.000 fans.

De reden voor de Facebookgroep is duidelijk: "Beste mensen, reden voor deze pagina? De nieuwste "actie" van Telenet waar je serieuze kortingen ontvangt op een iPad bij het aangaan van elk nieuw contract. Dit betreft natuurlijk weer enkel nieuwe klanten, of klanten die nog een dienst bijbestellen... Ik had gemerkt dat nogal een groot aantal mensen misnoegd waren hierover, mezelf inbegrepen, want als je reeds al je diensten bij Telenet hebt is "de vis al op het droge" en het enige wat je dan nog voorgeschoteld krijgt is de maandelijkse factuur...".

Telenet reageert

Bij Telenet hebben ze intussen al gereageerd via hun Facebook-pagina. „Beste klanten, jullie pagina en reacties zijn ons niet ontgaan,” zegt Telenet. Het telecombedrijf benadrukt dat het regelmatig acties onderneemt om al haar klanten gelukkig te houden. Hieronder kan je de volledige reactie lezen:

Wat denk jij van deze Telenet-actie?