Tesla's Insane Modus zorgt voor hilarische reacties

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Tesla's Insane Modus zorgt voor hilarische reacties

Wist jij dat de nieuwste telg in Tesla's line-up beschikt over een 'Insane' modus? Eens geactiveerd, schiet de wagen weg met een snelheid van 0 tot 96 kilometer per uur in amper 3 seconden. Een Tesla-eigenaar filmde de reacties van passagiers die voor het eerst geconfronteerd werden met de kracht van de nieuwste Tesla P85D. Met hilarische reacties tot gevolg :) 

Insane Mode

Dat Elon Musk, een van de meest bevlogen uitvinders van dit tijdperk, een insane-knop heeft ingebouwd in de Tesla P85D mag geen absolute verrassing zijn. De CEO van Tesla & Space X staat erom bekend om te houden om opmerkelijke technologische snufjes in te bouwen in zijn creaties.

Hilarische Reactie

Met een druk op een knopje in het dashboard, verandert de Tesla's nieuwste paradepaardje in een sportwagen van formaat - met een acceleratie van 0 naar zo'n 100 km/uur in amper 3 seconden.

De website DragTimes publiceerde een video waarin niets vermoedende passagiers getrakteerd werden op de plotse acceleratie. Met hilarische reacties tot gevolg. Hieronder kan je het bekijken: