These Days sleept Webby Award en twee BOA Awards in de wacht

Alexander Maertens
Door Alexander Maertens Innoveren
These Days sleept Webby Award en twee BOA Awards in de wacht

Communicatieagentschap These Days wint een Webby Award in de categorie ‘IT hardware and software'. De Webby Awards, uitgereikt door de ‘The international Academy of Digital Arts and Sciences' worden ook wel vaak de Oscars van het internet genoemd. "Een mooie prestatie waar we dan ook zeer trots op zijn, ook al omdat het een gecombineerde inspanning is van These Days Amsterdam en These Days Antwerpen", aldus Erwin Jansen, CEO These Days. Bovendien mag het bureau ook nog twee BOA awards toevoegen aan zijn lijst

je.

Webby awards

Voor de webby awards moest These Days met zijn FrameRateFest campagne voor Microsoft het opnemen tegen VML (USA) met een campagne voor Dell, agentschap Hello Monday (Denemarken) met z'n ‘Guide to the App Galaxy' en collega Wunderman (USA) met de ‘Microsoft Lync Test Drive' campagne.

Uit al deze genomineerden werd These Days uiteindelijk als winnaar verkozen, dit in de categorie ‘IT hardware & Software'.

Daarnaast won het agentschap ook nog twee Best Of Activation awards. De Ecolabel-campagne werd bekroond met brons en de Gouden Trouw-campagne voor Truvo,  die ontwikkeld werd in samenwerking met Y&R Brussel, werd verzilverd.

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?