Thuis wachten op e-commerce levering wordt overbodig met PhoneAdress

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie E-commerce

BASE lanceert PhoneAddress, een nieuwe applicatie die toelaat om de locatie van je telefoon om te zetten in een adres. Zo kun je onder andere online bestellingen laten leveren op je ‘phone address’ in plaats van je thuisadres. Met andere woorden: de app stuurt je pizza of je pakketje naar de plaats waar je gsm zich bevindt.

E-commerce mobieler maken

PhoneAddress zal de e-commerce eenvoudiger, flexibeler en vooral mobieler maken. De app is in bèta-versie gratis beschikbaar in de Android Play Store. Momenteel loopt een testfase met twee bekende restaurants: Balls & Glory en Lucy Chang.

Op 12 april lanceerde BASE haar nieuwe slogan ‘Go mobile’ met een sterke overtuiging: "in de toekomst zal het mobiele leven een steeds belangrijkere rol spelen. BASE wil als mobiele specialist deze evolutie ondersteunen en de consument begeleiden in het dagelijkse leven dat steeds mobieler wordt. Onder dit motto brengt BASE daarom ‘PhoneAddress’ op de markt.

Thuis wachten op levering wordt overbodig 

PhoneAddress is de eerste mobiele applicatie in België die het toelaat aan de gebruiker om online bestellingen te laten leveren op de plaats waar hij zich bevindt. Hierdoor wordt thuis blijven wachten op je bestelling overbodig. Aan de hand van de gps-signalen van je gsm weet de bezorger exact waar je je bevindt en kan hij probleemloos je bestelling leveren.

Zit je met vrienden in het park en hebben jullie honger? Bestel een pizza en laat die leveren waar jullie zitten. Moet je voor het werk de hele dag de baan op en wil je toch een pakket in ontvangst nemen? Geen probleem. Met PhoneAddress, kan de bezorger je altijd lokaliseren. Als gebruiker kun je bovendien de reisweg van je bestelling steeds volgen via Google Maps.

Testfase met Balls & Glory en Lucy Chang

BASE test de applicatie vanaf vandaag met twee bekende restaurants in Antwerpen en Gent: Balls & Glory (van Wim Ballieu) en Lucy Chang. De maaltijden worden geleverd via Royal Delivery.

Een bèta-versie van PhoneAddress is momenteel gratis beschikbaar in de Android Play Store. Binnenkort zullen ook andere partners de mogelijkheid krijgen in het eco-systeem te stappen en zal de app ook beschikbaar zijn in de App Store van Apple. Op korte termijn wil PhoneAdress de app ook toegankelijk maken om leveringen van kledij, elektronica & boeken,... mogelijk te maken. 

Details en demo op www.phoneaddress.be