Niets vervelender dan niet weten hoe van en naar de luchthaven te komen als voor aanvang van de reis. Daarbij behoren teveel betalen, het belasten van vrienden of familie tot de veelvoorkomende dagelijkse realiteit. Ook is het geen pretje om met zware valiezen via het openbaar vervoer te gaan, laat staan de dure parking op de luchthaven zelf.

Tinker?

De transferboekingservice op internet Tinker verandert dat alles. Met dank aan een ingenieus systeem biedt Tinker een transfer van en naar de luchthaven aan voor een prijs die gemiddeld 50% - 85% lager uitvalt dan reguliere taxikosten.

Hoe werkt het?

Via www.tinker.travel kunnen reizigers hun transfer boeken en vooraf betalen direct na het boeken van hun vlucht om zo optimaal te profiteren van vroegboekkortingen. Wie vooraf heeft geboekt, voorkomt gedoe op weg naar de luchthaven in België, Duitsland of Nederland.

Transfers 

Rob van Strien, directeur en oprichter van Tinker, zegt: "We hebben reeds een aantal boekingen gedaan in België en we bemerkten twee opvallende zaken: het openbaar vervoer is duurder dan in bijvoorbeeld Nederland en de prijzen op de parking van Belgische luchthavens behoort tot één van de hoogste in Europa."

"Wij hebben een oplossing voor wat in de reiswereld de 'last mile' heet. Wij plannen een efficiëntere reis met een formidabele klantenservice. Ons doel is om transfers van en naar de luchthaven een deel van de vakantie te maken voor onze reizigers, middels het aanbieden van een concurrerende en persoonlijke deur-tot-luchthaven service en weer terug."

Concurreren met openbaar vervoer

Dankzij de hulp van computers en algoritmes, kunnen reizigers tot 85% korting op hun transfer krijgen. Hiermee is Tinker één van de meest concurrerende diensten ten opzichte van het openbaar vervoer. Klanten ontvangen een e-ticket als boekingsbevestiging.

Daarbij kunnen ‘open jaw’ tickets (heen- en terugreis met verschillende luchthavens) geboekt worden en is het mogelijk 2 dagen van tevoren kosteloos te annuleren. Tinker's klantenservice is 24/7 bereikbaar.

Meer info tinker.travel