Naar goeie gewoonte wordt ook in 2012 de CONGA Award uitgereikt aan het communicatiebureau, de organisatie of het bedrijf dat de geïntegreerde campagne presenteert die het best is afgestemd op de doelgroep "jongeren". En de winnaar wordt zoals altijd bepaald door de studenten van het derde jaar Communicatiemanagement.

Dit jaar verliep de selectieprocedure een beetje anders. De studenten nomineerden allemaal een campagne die ze - op basis van de door hen bepaalde criteria - de beste vonden. De 5 campagnes die dit jaar gepresenteerd worden en waaruit de winnaar zal komen, haalden de Top 5 op de shortlist:

  • Boondoggle
  • TBWA
  • Mindshare
  • Prophets
  • Markee

Op vrijdag 22 juni 2012 staat de definitieve jurering gepland. En ook jij bent uiteraard van harte welkom! Zowel tijdens de presentaties van de deelnemende campagnes als tijdens de uitreiking en drink. Meteen een ideale gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met studenten, oud-studenten, potentiële relaties uit het werkveld... Voor de presentaties ben je welkom vanaf 13.45u; de drink start omstreeks 17.30u.

Meer info vind je op www.conga-award.be
-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi