Na het bereiken van de mijlpaal van tien internationale kantoren, blijft TradeTracker internationaal groeien door de opening van een kantoor in Wenen, Oostenrijk. De afgelopen tijd is er op de Oostenrijkse markt een toenemende behoefte aan een transparant affiliate netwerk ontstaan, wat voor TradeTracker een gat in de markt betekende. De start in Oostenrijk biedt zowel adverteerders als affiliates de kans om de online markt volledig te benutten en biedt synergie onder de Duitstalige markten.

De uitbreiding naar Oostenrijk houdt in dat TradeTracker dit moment haar diensten levert in België, Denemarken, Duitsland, Finland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Reactie van Paul van Doorn, CEO

"Het openen van een kantoor in Wenen biedt ons veel mogelijkheden om de Oostenrijkse markt te bedienen. Zoals in elke markt zijn adverteerders en affiliates op zoek naar een geavanceerd, gebruiksvriendelijk en schaalbaar platform voor hun affiliate marketing activiteiten. Nu kunnen we voldoen aan de lokale behoeften, terwijl we tegelijkertijd onze positie in de Duitstalige regio versterken."

 

 

 

-- --

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar ?redactie@bloovi.be? en we nemen het op in ons Sectornieuws?.

Je kan je nieuws ook tweeten met ?#bloovi?