Triiing van Telenet: de nieuwste app van Telenet

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Triiing van Telenet: de nieuwste app van Telenet

Triiing is de nieuwste smartphone-app van Telenet. Deze laat je toe om via elk wifi-netwerk te bellen, aan de tarieven van hun de lijn. Door deze app kan je dus bellen via eender welk draadloos wifi-netwerk.

Tarieven

De tarieven die gebruikt worden zijn gelijkaardig aan de prijzen van het bellen met de vaste lijn. Dit houdt in dat je tijdens de daluren gratis kan bellen naar Belgische nummers en vaste nummers in Europa. Dit speelt dus een groot voordeel in het buitenland: Zo kan je gratis het thuisfront bereiken via een wifi-netwerk tijdens de daluren.

Gebruiksvriendelijk

Indien het wifi-kanaal plots wegvalt tijdens een gesprek, schakelt de app over op je vertrouwde gsm-signaal. Zo hoef je niet plots terug te bellen via de normale weg. Wil je gebruik maken van de app, is het wel noodzakelijk om een vaste lijn van Telenet te hebben.

Ook is het handig dat je echt iedereen kan bereiken via de app. Jouw contactpersoon hoeft dus helemaal niet de app geïnstalleerd hebben.

Pilootfase

Momenteel zit de app nog in een pilootfase en is ze enkel verkrijgbaar voor iPhones. De Mechelse operator belooft wel dat de app in een Android-versie zal verschijnen.