Twitter heeft net een gigantische hint gegeven, binnenkort shoppen we online via een Tweet

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie E-commerce
Twitter heeft net een gigantische hint gegeven, binnenkort shoppen we online via een Tweet

De bewijzen dat Twitter actief wordt in de e-commerce sector blijven zich opstapelen. Nadat eerst tweets met koop-knoppen getest werden, duikt nu ook een Payment & Shipping-optie op in Twitter zelf. Het lijkt zo goed als zeker, binnenkort kunnen we online shoppen rechtstreeks via Twitter. 

Payment & Shipping

De Payment & Shipping-opties werden al door verschillende Twitter-gebruikers opgemerkt. De knop zit verstopt onder de Twitter-instellingen en geeft een duidelijke hint naar de e-commerce plannen van Twitter. Voorlopig kan je de optie nog niet openen. Maar dat ongetwijfeld niet zo heel lang meer duren. 

Hieronder kan je een screenshot zien: 

Koop knoppen

De optie is een nieuwe duidelijke hint dat Twitter zich aan het voorbereiden is om producten te verkopen vanuit een Tweet. In juni doken er al 'Buy Now'-knoppen op in tweets die gelinkt waren aan de e-commerce website Fancy. De optie laat toe om rechtstreeks vanuit een Tweet een aankoop te doen.

Het feit dat nu ook verzendingsopties en betalingsinformatie opduikt in Twitter gooit nu nog meer olie op het vuur. De koop-knoppen die Twitter vorige maand testte kan je hieronder bekijken: 

Het lijkt er sterk op dat Twitter binnenkort haar e-commerce plannen officieel zal aankondigen. Ongetwijfeld een goede zaak voor het bedrijf, dat onlangs al aankondigde dat het een recordomzet draaide.