Twitter opent begin 2015 een kantoor in België

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Twitter opent begin 2015 een kantoor in België

Twitter gaat begin 2015 een kantoor openen in Brussel. Er zullen zo’n 5 mensen werken. Twitter wil door lokaal aanwezig te zijn meer Belgische adverteerders overtuigen om campagnes te lanceren op Twitter. Dat schrijft De Tijd.

Belgisch Twitter kantoor

Bert Marievoet, voormalig commercieel directeur van De Persgroep Advertising, is momenteel de Belgische country manager van Twitter. Marievoet en 5 andere mensen zullen vanuit het kantoor in Brussel de Belgische markt verder veroveren en ondersteuning bieden voor Belgische adverteerders op Twitter. 

Groeimarkt

Momenteel ondersteunt Twitter al Belgische klanten maar dan vanuit Amsterdam. Vele andere tech-bedrijven (zoals Netflix) volgen dat voorbeeld. België lijkt nu toch een belangrijke groeimarkt te worden voor Twitter. Zo telt ons land 1 miljoen actieve Twitter-gebruikers per maand - waarvan 40% dagelijks actief is op het sociale netwerk.

Twitter wordt steeds interessanter voor Belgische adverteerders. Redenen genoeg voor Twitter om haar aanwezigheid hier op te drijven en adverteerders te ondersteunen met een dedicated Belgisch team.

***********************************************************************

Meer weten over Twitter's plannen? Morgen komt Bert Marievoet meer uitleg geven in Antwerpen tijdens Mobile Day. Daar zal hij vertellen hoe Twitter kan helpen merken mobiel actief te maken en hoe ze hun app en andere diensten kunnen promoten naar de mobiele generatie. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar!

​www.mobileday.be

***********************************************************************