Vacatures in de Spotlight: 10 interessante jobs in de Digitale Sector

Thomas Van den Elzen
Door Thomas Van den Elzen Persoonlijk groeien
Vacatures in de Spotlight: 10 interessante jobs in de Digitale Sector

Wil je een uitdagende job in de digitale sector? Bekijk dan zeker onze interessante vacatures die momenteel in de kijker staan. In dit artikel kan je vacatures bij 10 bedrijven uit de digitale sector vinden.

Stone Internet Services - GENT

Stone Internet Services is een webhosting bedrijf uit de Gentse  “Webvalley” en heeft klanten zoals bv. Tomorrowland of de Vlaamse Overheid.

Stone Internet Services zoekt een Senior System Administrator (m/v)

Als Senior System Administrator werk je op een tweedelijnsniveau en help je met de meer complexe projecten. Je ondersteunt de technische manager en staat in nauw contact met onze grotere klanten. Je komt terecht in een bedrijf in volle ontwikkeling en krijgt een functie met verantwoordelijkheid.

Bekijk de volledige vacature.

Group 94 - GENT

Group94 is een webhosting bedrijf uit Gent en heeft een divers en internationaal klantenbestand met zowel binnenlandse als buitenlandse opdrachten.

Group94 zoekt een Web Developer (m/v)

Als Web Developer zal je bij Group94 instaan voor zowel de ontwikkeling van zowel de front- & backend ontwikkeling van websites, webapps en online campagnes. Je werkt samen in een team van 2 tot 4 jonge creatieve mensen en draagt verantwoordelijkheid over projecten.

Bekijk de volledige vacature.

Aanbieders.be - Hasselt

Aanbieders.be is dé specialist op het gebied van online vergelijking van energie, vast en mobiel internet, digitale televisie, gsm abonnementen, gsm toestellen, vaste telefonie, en allerhande financiële producten.

Aanbieders.be PHP Developer (m/v) 

Als PHP ontwikkelaar zal je instaan voor het onderhoud en uitbreiding van de websites. Je zal vooral aan de front-end van websites en campagnes meewerken. Je zal ook voeling moeten hebben met SEO en het behalen van conversies. Je draagt de verantwoordelijkheid over het technische design, ontwikkeling en onderhoud. Aanbieders.be geeft je een goed salaris, laptop en afhankelijk van je ervaring ook een bedrijfswagen.

Bekijk de volledige vacature.

Gemeente Edegem zoekt een ICT Medewerker (m/v) - Edegem

Gemeente Edegem is op zoek naar een ICT Medewerker die zelfstandig ICT projecten zal uitvoeren. Dat als vervanging wegens langdurige ziekte.

Als ICT Medewerker zal u verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van veranderingen op netwerkniveau, serverniveau en implementateren op toepassingsniveau. Verder zal je ook instaan als tweedelijns-helpdeskmedewerker en krijg je ook eerstelijns-opdrachten. Gemeente Edegem bied je een aantrekkelijk loon en bijkomende legale voordelen.

Interesse? Solliciteer hier.

Esko (2) - Gent

Esko is een mondiale marktleider van software voor verpakking verkopers, designers en fabrikanten. Esko heeft zijn hoofdkwartier in Gent en heeft 1,200 mensen in dienst wereldwijd.

Esko Company zoekt een Search Marketing Specialist

Als Search Marketing Specialist zal je voornamelijk focussen op de optimalisering, implementering en analyse van organische en betaalde search engine marketing activiteiten in een internationale omgeving. Esko biedt je de kans om te werken in een internationale, high-tech omgeving, die zelf ontwikkeling en initiatief nemen stimuleert.

Solliciteer hier.

Esko Company zoekt een Marketing Content Specialist

Als Marketing Content Specialist zal je verantwoordelijk zijn voor de marketing content en organisatie. Je zal deel uit maken van het marketing team dat je zal ondersteunen met het aanreiken van content en alles wat je nodig hebt om aan succesvolle copywriting te doen voor de digitale en offline kanalen. Je krijgt de kans om in een internationale omgeving te werken in een gemotiveerd en dynamisch team.

Interesse? Solliciteer.

Adhese (2) - Gent

Adhese is een reclame management bureau. Adhese werkt voor bedrijven zoals Corelio, Roularta, Pebblemedia, De Telegraaf. Adhese groeit internationaal en zoekt daarom versterking voor hun team.

Adhese zoekt een Core Developer

Als Core Developer bij Adhese zal je ervoor zorgen dat de technologie op gelijke voet staat met de visie van het bedrijf.  Als Core Developer kijk je verder dan puur programmeren en ben je enthousiast over het interlinken van systemen zoals java enterprise, javascript front-end, mysql database & fastcgi server componenten.

Denk je dat jij dé kandidaat bent voor deze functie?

Bekijk de volledige vacature.

Adhese zoekt een C++ / Phyton Developer

Als C++ / Python Developer ga je ervoor zorgen dat je het bedrijf helpt groeien. Als developer zal je niet alleen ontwikkelen in C++ en Python, je zal ook als een brug moeten fungeren tussen verschillende afdelingen binnen Adhese en de systemen van de klanten.

Ben je gebeteren door awk, sed, grep & bash en je uitkijkt naar een uitdaging?

Dan moet je zeker hier de vacature bekijken.

Partena Ziekenfonds - Gent

Partena wil dat iedereen zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven kan staan. Naast een ziekteverzekering met hospitalisatie en tandverzekering, kan je rekenen op tal van diensten voor meer levenskwaliteit en comfort.

Partena Ziekenfonds zoekt een E-Marketeer Digital Campaign 

Je komt terecht in een dynamisch marketingteam binnen een sterk groeiende organisatie. Als e-marketeer leid je de activiteiten van online lead-generation in goede banen. Jouw grootste doel? Zo veel mogelijk leads genereren voor Partena Ziekenfonds & partners!

Solliciteer hier.

BSearch - Oost- & West-Vlaanderen

Bsearch, is een Belgische B2B zoekmotor met bewezen strategisch succes en groeiende impact in de internetmarketing. Bsearch is een krachtig en effectief online zoeksysteem voor Belgische B2B bedrijven, ontstaan uit een partnership met Telenet Solutions. De algemene zoekmotoren zoals Google zoeken wereldwijd in alle pagina’s op het internet terwijl Bsearch enkel naar Belgische ondernemingen zoekt.

BSearch zoekt een Sales Representative

Als Sales Representative bij BSearch zal je dagelijks onderhandelen met kmo’s in verschillende sectoren. Je zal moeten onderhandelen over een verhoogde visibiliteit op het internet en over sociale- en internetmarketing in het algemeen.

Bekijk de volledige vacature.